Mina planer för fredag

Hej! Sitter i skolan och ska snart ha franska. Efter det ska jag till stallet och ta hand om hästar. Måste dra!

Amanda

Okeej

Nej nu börjar jag bli dålig på att uppdatera bloggen. Kan bero på att vi fixar så mycket i huset. Har egentligen inte gjort så mycket. Hade filmfestival på skolan i onsdags. Såg vingar av glas. Skrev fel på onsdags och det blev pmsdags. Tur att man har Autocorrect på iphone! Men i alla fall var filmen bra men lite hemsk. Har varit i stallet idag. Hos wikke och Toscana. Underbara är de! Nu ska jag sova.

Amanda


Update...

Väldigt dålig update här då känner jag. Ni får en liten sammanfattning.
Söndag: jobbade hela dagen. Hjälpte pappa med att få ned ett träd o köra det till tippen. Sedan tränade jag fotboll.
Måndag: inget speciellt i skolan. Efter det drog jag till stallet. Skötte wikke och sedan skulle jag rida. Gissa vem? Jo wikke! Det gick dåligt först men bättre sedan. Älskar den hästen!
Tisdag (idag): ganska lugn dag i skolan. Efter det cyklade jag hem. Kom hem runt tre. Käkade mellanmål och sedan lade jag mig och läste. Slog upp ögonen, hade boken i ansiktet och det var 45 minuter tills jag skulle träna fotboll. Jag hade somnat! Duktigt gjort... Träningen gick okej. När jag kom hem åt jag och dushade och hjälpte mina föräldrar, farmor och farfar med lite olika grejer. Nu ska jag sova.
Btw, fått frågor om min header. Jo, jag har säkert gjort något fel när jag skulle byta header. Ska be Therese om hjälp med den. Det kan ta ett tag så att ni vet...

Amanda


Fredag+ lördag

Ledsen att jag inte bloggade igår. Hann bara inte. Ganska lugn och skön dag i skolan var det igår. Efter skolan tog jag och pauline bussen in till stan. Vi skulle på bio. Vi såg breaking dawn. Jag rekommenderar den verkligen! filmens höjdpunkt var i slutet. Helt tyst i hela salongen. Och så fiser någon! O vad vi skrattade! När filmen var slut tog vi en fika på avenyn. Mysigt! När vi hade fikat klart så åkte vi hem. Idag har jag inte gjort så mycket. Bara varit hemma och tittat på tv. Snart ska jag o mamma till Ikea och köpa lite grejer.

Amanda


Min tooorsdaaag

Min torsdag har väl varit okej. Inte världens bästa ämnen i skolan. Men efter skolan drog jag till stallet. Borstade wikke och myste lite med Toscana. Sedan skulle jag kolla på när några kompisar hoppade. Det gick väl bra. Efter dem skulle wikke vara med och de skulle också hoppa! Självklart så tittade jag. Han var ganska så spänd men hans gångarter såg grymt sköna ut. Vill rida honom på måndag. När de hade ridit klart så cyklade jag hem. Hela nedervåningen luktar målarfärg. Trevligt. Fixat en massa nu. Ska bli skönt att lägga sig.
Om jag skulle göra en topp tre, vad skulle jag göra en topp tre i? Favorithästar på råda? Eller något annat? Ni kanske hellre vill se en topp fem? Kommentera din röst på detta inlägget!

Amanda


Tooorsdaaag!

Godmorgon. Vart vaken ett tag nu. Ska snart cykla till skolan. Idag är det gympa. Kul! Efter skolan ska jag till stallet. Bloggar mer senare.

Amanda


Ahh

Jösses! Vilken dipp i statistiken. Nej, nu får ni skärpa er. Läs, följ, sprid. Jag siktar högt vet ni!

Amanda<3


Kort sammanfattning av dagen

Ledsen att jag inte bloggat idag. Jag har helt enkelt inte hunnit. Men nu kommer, som rubriken sade, en kort sammanfattning av dagen. Hade kort dag i skolan. Som varje onsdag. Bara område hela dagen. Gjorde klart min novell och började på en text om djur och natur i Afrika. Novellen har två versioner där bara en liten grej skiljer. Båda versionerna kanske kommer upp så får ni rösta på vilken som e bäst. Efter skolan hängde jag med till stallet trots att jag inte sköter wikke på onsdagar. Men det behövdes för den andra tjejen hann inte. Sedan när jag skulle hem så hittade jag inte min väska. Jag letade överallt men fann den inte. Jag ringde den andra tjejen men hon visste inte vart den var. När pauline och Sofie ridit klart (de red igen i en grupp) så frågade jag om de visste vart den var. Den låg i paulines skåp. Hon hade hittat den på golvet och lagt in den. Sedan hade hon glömt att säga till mig. Den andra tjejen måste glömt att lägga in den igen. Sedan åkte jag hem och vi åt på burger king då vi inte kan laga mat för det var så mycket grejer i köket. Efter det gjorde jag iordning mig och fixade massa grejer. Nu ska jag sova!

Amanda


Godkväll

Godkväll alla bloggläsare! Har precis kommit hem från stallet. Haft en bra dag idag. Lugnt och fint. Efter skolan gick jag med Sofie. Hon skulle till stallet och jag skulle hämta Noah. Vi skiljdes åt och jag cyklade till Noahs skola. Men när jag kom fram var hans cykel borta. Jag kollade mobilen och då hade mamma skrivit att Noah var hos en kompis. Så jag stressade till stallet. Väl framme bytte jag om och hittade på grejer fram tills dess att wikkes andra skötare kom. Hon har en annan häst att ta hand om på tisdagar+ den häst hon ska rida på lektion så hon hinner inte med honom. Därför ska jag ta över tisdagar. Sedan kollade jag på när Sofie och pauline red. Det såg bra ut. Jag fotade lite. Efter det kom farfar och hämtade mig och min cykel när jag hade bytt om och skjutsade hem mig. Nu har jag ätit och slöar efter en lång dag!

Amanda


Dagen+bildbomb

Godmorgon eller vad man nu ska säga. Sov ganska bra inatt. Har haft det bra hittils. Kvar på schemat är svenska och engelska i omvänd ordning. Sedan ska jag hämta min bror innan jag drar hem. Sedan ska jag till stallet och kolla på när mina kompisar rider. Mysigt! Nu blir det bildbomb!

image description
Jag och Pauline busade lite. Vi körde varann i Noahs gamla sulky.

Jag och min bror för ett år sedan när bloggen startades
image description
Jag på Marstrand (stavning) Mamma fotade.

Ett litet kollage jag har gjort. Texten som står: Wiolaa

Jag och mina bröder. Syskonkärlek <3

Bjuder på denna...

Jag och Pauo, bästis :)

Första bilden på min blogg. Länge sedan!

Amanda



Kväll

Det är kväll och mörkt. Lugnt också. Haft en go dag idag. Ganska lugnt i skolan. Haft kul. Sedan spelade jag fiol. Det gick väl bra. Efter det drog jag till stallet. Borstade wikke och gosade med honom. Han slickade på mina händer. Sedan åt han typ upp dem. Haha nej men han slickade riktigt mycket. Sedan borstade jag Toscana och fixade hennes mat. Mer hann jag inte innan vi skulle rida. Vi hade hoppning och jag hade Ned. Det gick ganska dåligt först för han lyssnade inte riktigt men sedan gick det bättre. Efter det mockade jag hos Toscana. När jag var klar drog jag hem och åt. Nu har min säng flyttat upp till min bror. Ska sova där tills mitt rum är klart. Mysigt!
Vad har ni gjort idag?

Amanda


Good morning

God morgon allihopa. Det är en ny dag igen. Känner mig riktigt taggad just nu. Sitter i skolan med mina vänner. Några lyssnar på musik. Heja oss! Kunde inte somna igår kväll.  Längtade för mycket haha. Senare ska jag till stallet. Vi ska ha hoppning. Hoppas på Atlas.

Amanda <3<3

Den bjuder man på...

Statistik för idag

Ville bara nämna detta innan jag somnar. Ni e bäst alla bloggläsare. Idag har jag haft 41 sidvisningar och 37 unika! Ni är bäst! Fortsätt sprid om bloggen. Jag väntar rekord imorgon med. Amanda <3<3

Hemma!

Äntligen hemma! Varit hos kusinerna och busat med dem i flera timmar. Skönt att slippa allt kaos och stress hemma. Gjort i ordning mig för natten och ska sova nu. Skola imorgon ni vet. Sedan blir det stallet. Längtar!

Amanda <3<3


Redo!

Jag e redo! Nydushad, nysminkad, nyombytt och redo för kalas. Here I come!


Ny dag, nya tag

Godmorgon världen! Det är en ny dag och det älskar jag! Har redan rensat ur ödlans gamla terrarium. Det har sålts till ett par vänner. Snart ska jag o brorsan till återvinningen med massa påsar. Lite senare idag ska jag och min yngre bror till min kusin. Hon fyller år idag. Grattis Alma! Kommer ha sjukt mycket att göra men det är okej nu när jag är frisk.

Amanda <3<3


Klar!!

Äntligen klar! Har hållt på hela dagen med att städa ur rummet. Tur att pauline kan hjälpa till! Har slängt och gett bort grejer och fyllt tre lådor med grejer jag vill ha kvar men inte behöver. Bloggar från mobilen. Känner mig stolt! På tisdag kommer hantverkaren och ska måla och fixa hålet i min vägg. Jag och Amanda åkte in med en gunga i väggen så det blev hål. Duktigt. Nu ska jag mysa med mamma och pappa och käka godis. Mums!

Amanda <3<3


Städa -.-

Godmorgon världen! Är sjukt trött. Inte. Men jag är lite snuvig. Jag städar. Vi ska städa hela huset idag, röja och så. Pratar med Pauline i telefon. Hon ska komma och hjälpa till. Ska fråga Therese om hon kan hjälpa mig med header. Det ska väl gå. Runt mig håller min bror på att spela teater. Kul!
Vad ska ni göra idag?

Amanda <3<3

Jag i somras :)

Till bloggare

Här är en länk till för er som bloggar eller funderar på att starta blogg. Man får fler besökare och fler kommentarer och så. Bra va?
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA DIT!!

Amanda <3<3

SOFIE HÄÄÄÄR!

Heeej! :D hm... vem är det som skriver jo de e SOFIE :DD Ska fixa en header till lilla amanda<3 För blogg.se vill inte lägga in hennes nya header så ska fixa lite med hennes blogg :DD Kul! ja suger på det men men! Sofie heter ja. Jag är 13 år, och ÄLSKAR hästar över allt annat! rider själv o gjort det i 7 år, har medryttarhäst, en maxad c-ponny som heter bellman och är en newforest vallack<3 :D hade en annan medryttarponny men han såldes!   de e jag sjukt ledsen över asså! han betydde ALLT för mig, lille Kryddan<33 Jag gillar mest hoppning och har tävlat idet, en gång  det gick sjukt dåligt, aja! ska vara med på lite mera klubbtävlingar så småning om! och aa lite andra lokala när ja tatt gröntkort! :Daja här kommer en bildbomb! Har även en skötponny nu!

Min gamla medryttaponny Kryddan
ja o min skötponny (bruniz) på våran FÖRSTA tävling :DD
min medryttarponny Bellman som e bäst<33
jaag<3
Bellman;D
ja o en annan SJUKT duktig ponny, på min ridskola när de var hoppning... dock väldigt lågt för vi hade fått ny ridlärare o hon vissye ju inte vad vi kunde
ett kollage som min kompis gjort! snyyggt!
ja o världens bästa kryddan<33
MIN kanin!
Innan tävling sjukt nervösa va vi! ;D men de tillhör<3
jag! 
min familj<3
NI KAN OCKSÅ KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL MIN BLOGG!! :D<33

Jag har förstört

Jag har förstört min blogg. Skulle sätta in en ny header men då försvann den nya och den gamla och nu har jag ingen header alls! Känner mig lyckad... Men aja. Nu mår jag bättre i alla fall. Hade velat dra till stallet till min bebis Wikke och min nya sötnöt Toscana. Bilder på Toscana kommer senare tror jag.

Amanda <3<3

Sjuk

Ja, jag e sjuk. Förkyld och har varit det i ett par dagar nu. Såg nyss att jag redan ställt frågan i det senaste inlägget i ett annat inlägg. Ber om ursäkt för det. Ser på tv. Tänker ta hand om mig själv. Typ ansiktsmask och sånt. Har målat naglarna. Kanske inte de snyggaste men aja. Sitter och nyser med en nyfiken ödla tittandes på mig.Han är aktiv han. För er som inte vet och inte känner mig i verkligheten, min kompis Pauline ringde från en reptilmässa och de hade hittat en ödla åt mig. Vi är pälsdjursallergiker så vi har reptiler i stället. Eller ja, en reptil. Vi har en skäggagam vid namn Gimli. Aktiv och nyfiken som sagt var.
Någon som vet något kul att göra?

Nu blir det bildbomb. Bjuder på dem.

Jag som liten :)

Jag och Josse hade åkt atmosfear för första gången. Det spöregnade. Här ska vi åka igen och jag tog bildbevis. Josse ville inte vara med på bild.

Helt hemsk bild på mig. Men aja, man får väl bjuda på sig själv ;)

Min frisyr på skolavslutningen. Här har jag bytt om.

Stolt fotograf här. Vad tycker ni?

Någon (jag) fastnade visst på vägen ned...

Bjuder på denna...

Ganska bra.

Amanda <3<3

Mitt fel :(

Mitt fel att jag inte uppdaterar så ofta. Jag orkar helt enkelt inte. Men jag vill blogga. Och fortsätta med det. Men jag vill ha bättre statistik om det ska funka. Så jag frågar er, Vad vill ni se på min blogg? Ni kan skriva mer bilder, eller något annat kul!

Amanda <3<3

RSS 2.0