Asså förlåt!

Jag är så ledsen men jag hinner aldrig blogga vilket resulterar i att min statistik sjunker. Jag orkar inte skriva ner hela förra veckan så jag skiter i det. Men här kommer lite bilder då!
Fuul! Men aja det får man väl bjuda på..

Tog bilden i smyg på en söt vän! <3

Hoppas att det är okej
Amanda <3<3

Helgen då

Min helg har varit kul.
Fredag: Jag var i skolan. Sedan drog jag till stallet. Efter det skulle Noah på kalas så jag, mamma och Elias gick på stan. Vi åt gott och gjorde annat. Vi handlade två jättesnygga tröjor till mig. Bilder kommer senare tror jag.
Lördag: Latade mig. Jag spelade fotbollsmatch. Stod i mål. Vi vann med 2-0. Jag gjorde en assnygg räddning. Sedan gick jag hem och såg på tv och käkade godis.
Söndag: Fick ett sms av bästa Josse på morgonen som undrade om vi kunde göra nåt. Det gjorde vi. Vi drog till Liseberg. Där åkte vi massa. Men typ allt på berget stängde av antingen hård vind eller tekniskt fel. Men sedan öppnade det igen. Då åkte vi Atmosfear! Jag och Josse fick panik på väg upp och där uppe. Men det gick ju bra. När vi kom ner applåderade alla och skrek. Klockan åtta åkte vi hem.
Nu är jag i skolan med Pauo. Några killar lyssnar på musik. haha!

Byee
Amanda <3<3

Onsdag och torsdag

Igår var det ju onsdag som alla vet. Då var jag först på min gamla skola och hälsade på. Jag och Saghar  höll på att garva ihjäl oss åt detta: En kille och en tjej låg med varann. Dagen efter kom killen fram till tjejen och sade:" Tack Marianne. Tack vare dig har jag insett att jag är homosexuell." Haha inte precis det man vill höra! Sedan spelade jag fiol och efter det drog jag hem till Johanna. Vi satt framför TV:n och målade naglarna. Sedan drog jag hem. Idag har vi varit på lektioner (som vanligt). Sista lektionen var idrott. Vi skulle springa men eftersom att jag har ont i knäna så fick jag cykla. Först cyklade jag med Pauline. Sedan skulle jag cykla sist med fyra killar. Vi kom jättelångt bakom de andra. Jag fick panik för jag visste inte vart vi skulle. Men en av killarna kunde vägen som tur var. Nu sitter jag hemma och har precis gjort läxorna. Jag passar min brorsa som spelar data.

Ha det gött alla
Amanda <3<3

Tisdag och morgon dagen efter

Min Tisdag:
*Skolan. Vi hade roliga lektioner. Först franska, sen område och sist hemkunskap. Bi gjorde crêpes i hemkunskapen. Det var jättegott!
*Efter skolan. Jag var med Amanda. Vi var hos henne först och spelade kort med en jättestor kortlek. Sedan hämtade vi min bror och drog hem till mig. Där började vi göra en film. Då var hon en tjej som flyttade in i ett hus och jag var ett spöke.
*Efter det. Jag gick till fotbollsträningen. Vi var bara fyra stycken. Då har man askul.
*Kvällen. Jag läste lite och lade mig innan jag somnade.
Nu börjar skolan så jag drar.

Byee
Amanda <3<3

My Mondayy

Måndagar är bäst. Ibland.. Men just denna måndagen var bäst. Skolan var väl bra. Men sedan hade vi den näst sista musiklektionen innan vår musiklärare föder barn. Efter skolan följde Pauline och Sofie med mig hem. De skulle med till stallet. Vi drog till stallet. Vi skulle hoppa och jag skulle ha Ma-Belle. Först var hon jättesnäll och jag hade världens kontroll på henne. Sedan skulle vi hoppa i trav. Då var hon fortfarande snäll. Men när vi skulle hoppa i galopp så blev hon jättepigg och vi flög fram i typ 80 km/h. Eller lite mindre men det kändes så. Efter det skulle jag hem. Hemma så åt jag och kollade på tv med min bror. Sedan lade jag mig. Nu stter jag här i skolan med vännerna som kollar på olika videos.

Ha en bra tisdag då!
Amanda <3<3

Ny vecka, nya tag

Nu är det ny vecka igen. Helgen var väl bra som vanligt. har bara inte använt datorn. Haha kalla mig inte lat då. Nu sitter jag här i skolan och längtar till kl fem. Rider då! Hoppas på Brio. Men jag tror inte jag får honom. Min statistik stiger. Jag känner mig så grym. Borde blogga oftare. Tänker mycket just nu. Säger inte om vad. PRIVAT!!

Haha ha det gött
Amanda <3<3

Todayy!!

Idag är det en bra dag. Asså fredag. I skolan blir det nog bra. Sen ska jag t stallet och sen ska man träffa killen i centrum. Såå gryymt blir det. Och för att det är fredag bjuder jag på lite grymma låtar.

gammal men bra!

diggar denna!

Kan utantill

Såå skön!!

Njut nu
Amanda <3<3

Haha ännu en gång

Igår var det inget speciellt. Men det roligaste är att Louise, Sofie och Maja sitter och lyssnar på samma låt samtidigt. Det låter grymt roligt. Haha och sen "retar" jag några. haha de är så himla nyfikna.

Ha det fint då
Amanda <3<3

Nu borde jag vakna..

Ja det borde jag nog. Jag e helatiden en dag efter. haha grym e jag. Men i alla fall. Jag har fått reda på att jag har överrörliga knäskålar. Men det är ingen fara. Haha! Men i alla fall så slöade jag typ hela dagen. Ända tills jag skulle till fotbollen. Men det gick sådär för jag fick ont i knäna. Sedan på kvällen messade jag med en kille. Han e sjukr gullig. Så blev vi ihop! Så nu har jag en egen ängel!! Ska träffa honom på fredag. Men nu ska jag snart börja

byee
Amanda <3<3

Min Studiedag

Min studiedag har väl varit bra. Anledningen till att jag bloggar på morgonen var att jag inte hann igår. Jag och min bror åkte in till stan. Han var i actionpark och jag kollade på. Sedan åkte jag hem och hälsade på min gamla skola. Jag var där i typ en timma och fyrtio minuter. Sedan stack jag hem innan jag skulle till stallet. Jag stack dit och vi red ut. jag hade Salea. Hon var ganska pigg. Hehe hästarna blev lite vilda. Sedan stack jag på derbyt mellan ifk och gais. Jag hejar då på ifk. de vann!!! Sen stack jag hem och sov. Nu sitter jag i skolan och chattar på facebook.

Ha det gött
Amanda <3<3

Liseberg o studiedag

Igår var jag på liseberg typ hela dagen. jag var där med Josse, Pauo och Linnea. Vi hade askul. När vi skulle åka pariserhjulet så var det två killar i vagnen eller vad det nu är man sitter i framför oss. De var ganska söta. Så vi kastade slängkyssar t dem. Sen åkte de igen och då åkte vi oxå. Då började vi prata. haha jag o Pauo höll på att garva ihjäl oss. Sedan åkte vi igen och då satt de i samma som oss och vi pratade ännu mer. Sedan var de med oss resten av dagen. Vi skulle få numret till den ena killen men vi fick fel nr. haha vi fick till nån Kim i Stockholm. De roligaste av allt var nog när jag och josse skulle åka lisebergsbanan. vi satt i tredje sista vagnen. jag kastade en blick bakåt och såg en söt kille bakom oss.
- Josse, sade jag. Han var söt.
- Tyst Amanda, Svarade hon. Han kan höra.
Josse kastade en snabb blick bakåt och fick syn på honom.
- han var skitsöt, viskade hon.
Sedan kollade vi på honom lite under åkturen och när vi hade klivit av försökte vi få kort på honom men det gick sådär. Nu har jag i alla fall studiedag och jag sitter hemma med brorsan. Har hittat den ena killen på fb. Kanske den andra också. Får hoppas att det var honom. Nu är mamma hemma från paris. min kamera är borta men aja det är väl inte hela världen.

Byee
Amanda <3<3

HEMSKT!!

Det är så hemskt. Min ödla Spikie har dött. Hon dog inatt. Jag märkte henne nu på morgonen när jag skulle ge henne sallad och nytt vatten. Då låg hon helt still i ett hörn. Jag fick typ panik och kände på henne. Hon var helt torr. Då ringde jag pappa och började gråta i telefon. Han kom hem och nu ligger hon i en burk där uppe. Jag grät hur läng som helst innan jag ringde min "syster". Hon får mig alltid på bättre humör. Älskar dej Amanda! Spikie var nästan nio månader när hon dog. Vi tror att hon hade någon sjukdom för hon åt inte själv. Vi fick mata henne för hand. Men det hjälpte inte. Hon var så liten. Vi har gjort allt vi kan men det hjälpte inte. jag saknar henne nåt så grymt. men hon har det bra där hon nu är. R.I.P Spikie!

Kram
Amanda <3<3

FREDAG!!

Nu är det äntligen fredag!! Fredag betyder fredagsmys och stallet. Stack direkt till stallet idag efter en underbar dag i skolan. Har nog mest varit med Pauo och Sigrid. Sen har jag varit lite med Maja, Sofie och Louise. Hade musik sista passet. Musik=<3<3<3!!! I stalle var det underbart. Fast Elsea var så sjukt dammig. Fick fannie att borsta Fleur. Stolt! Sedn gosade jag med Brio tills det inte gick mer. Sedan ledde jag nybörjarna ute i skogen. Haha det var kul!! Nu sitter jag här vid datorn och bloggar. Ska äta fisk eller nåt vid 6 och mata ödlan. På kvällen blir det frdagsmys eller som vi kallar det hos oss, FETAMÖS!! haha

Ha det gött
Amanda <3<3

Torsdagen

Min torsdag har väl varit bra. Skolan var kul. Efter skolan var jag med bästa Josefin! Vi gjorde en film om en ful tjej (jag) som väldigt gärna ville bli modell. Sen fanns det en väldigt snygg tjej (josse) som blev fotad för allting fast hon inte ville. En dag blir de kompisar... Haha kanske ni kan se den någon gång. Jag vet inte. Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så...

Byeee
Amanda <3<3

PS. Ni kommenterar era kandidater. T.ex kommenterar ni: Jag tycker att aÁnna ska ha veckans hälsning för att hon är snäll och hjälper andra.
Om ni förstår vill jag gärna att ni ska lämna in eran kandidat så att någon blir glad!

Veckans hälsning<3

Nu är det dags för veckans hälsning igen. Vem vill du ska ha veckans hälsning? Lämna in person och motivering till varför just han eller hon ska ha veckans hälsning. Denna gången vill jag ha minst två kandidater. Blir det många lockar jag ut högst fyra eller fem stycken. MEN SITT INTE DÄR OCH TITTA, LÄMNA IN DIN KANDIDAT!!

Lycka till
Amanda <3<3

Onsdag igen.. ;) <3

det är onsdag. det betyder boktips, men jag orkar seriöst inte med det. Orkar inte tänka. Jag var i alla fall på min gamla skola idag. Umgicks med en klass ganska mycket. De är så schyssta och grymt gulliga!! Tehe gjorde en pinsam sak, vill ej berätta. Eller jo, jag råkade kika in i ett rum där ett band repade. Var lite nyfiken. De såg mig! Fick panik och drog typ. Jag har ont i knäna. Vet inte vad som har hänt, men jag får veta på tisdag. Hoppas att det inte är så farligt. Funderar också på att starta en bokblogg. Om jag gör det så får ni checka den också. Skriver adressen i sådana fall. Aja, ska duscha nu.

Ha det gött
Amanda <3<3

Da school o annat.. <3

haha lite random här va!? Sitter i skolan och tänker på da stuff! Igår red jag. Jag red Salea. hon var jätteduktig. I helgen var jag på liseberg. Har guldpass så... Haha, jag åkte flumeride med två tjejer och vi (egentligen var det jag men aja) kastade slängkyssar till några killar från båten. Jag skrek: "Möt mig där nere baby! Vänta på oss!" Och gissa vilka som stod där nere när vi hade åkt klart då? Jo dom stod ju där!! Sen typ spionerade de på oss. Haha men nu börjar jag så byee <3

Amanda <3<3

RSS 2.0