Skäll!!

Jag är arg. När jag kollade min blogg häromdagen så såg jag två elaka kommentarer. Om ni ska skriva sådant så får ni inte kommentera min blogg. Jag ska försöka att spåra personerna som har skrivit detta för att ge dem en personlig utskällning. Antingen öga mot öga eller i telefon! Så i framtiden, skriv inga dumma kommentarer så blir jag glad. Ju snällare kommentarer desto snällare inlägg emot er mina kära bloggläsare!

Slutskällt
Amanda <3<3

ledsen..

..för att jag inte har skrivit på ett tag men jag har haft fullt upp med sport. Jag har inte gjort nåt speciellt. Ska uppdatera mig på bloggen nu. Nu ska vi snart till stan och kolla på en ödla! JIPPIE!!

Ciao
Amanda <3<3

Min dag <3

Min dag idag har varit bra. Först var jag med Louise. Vi hade roligt! Sedan skulle jag iväg och döma min lillebrors hockeymatch. Jag var bara linjeman men det var kul ändå. Jag var jättenervös! Sedan hade vi en träning. Det gick bra. När jag kom hem så åt jag och mamma ananas och melon. Det var gott! Kul att ni alla gillade mitt boktips!

Bye
Amanda <3<3

heej

Jag e nog lite efter nu eftersom att jag inte skrev igår. Inget speciellt hände men jag fick gå till skolan. Jag hade det bra idag. Nu e jag med bästa Louise, Frida och Josse. Vi sitter två och två på min säng med ryggen mot varann och
spelar data XD

Här är en seriös bild på mig.

Ciao
Amanda <3<3

P.S
Här är dumma mej trailern

D.S

Veckans hälsning<3 fortsättning!

Veckans hälsning kandidater?? Namnet och en motivering!

Tack
Amanda <3<3

Veckans boktips <33

Veckans boktips behövde jag inte tänka länge på. Här kommer det

HUNGERSPELEN av: Suzanne Collins
Boken heter Hungerspelen och är en del i en triologi. Hungerspelen är första boken. Den handlar om Katniss. Hon är sexton år och bor i Landet Panem på jorden i framtiden. Katniss lever ett hårt liv i Distrikt 12. Det finns bara tolv distrikt eftersom att det trettonde utplånades helt efter ett uppror mot landets huvudstad för nästan 100 år sedan. I huvudstaden lever alla människor lyxigt. I distrikten är livet hårt och ju högre siffra distriktet har, ju fattigare är det. Katniss bor i den fattigaste delen av Distrikt 12 med sin mor och sin lillasyster Primrose som hon kallar för Prim. Hennes far dog i en gruvexplosion så Katniss tar hand om familjen. Till minne av upproret hålls varje år något som kallas för Hungerspelen. Det är en tv-händelse som går ut på att man lottar ut en pojke och en flicka från varje distrikt. De förs till huvudstaden där de tränas, stylas och intervjuas innan de släpps ut på en arena någonstans för att döda varann. Sist kvar segrar och vinner ära till sitt distrikt. På slåtterdagen (dagen då man lottar ut ungdomar från 12 till 18 år att delta i spelen) händer något osannolikt...
Boken var väldigt spännade och förklaringarna väldigt bra formulerade. Man såg riktigt bra bilder framför sig. Namnen var dock lite udda men kunde faktiskt finnas i vekligheten. Slutet på boken gör att man måste läsa nästa! Så jag säger bara: LÄS DEN!!
Verkar den bra? Kommentera gärna!

Ciao
Amanda <3<3

JIPPIE!!

Jag mår bättre nu så jag kan komme till skolan imorn! Jag längtar sjukt mkt efter mina klasskamrater. Jag älskar allihop! Som kompisar asså. Bara så att ni vet... En sak e iaf jobbigt. jag blöder näsblod jättemkt nu. Inte roligt alls. Men aja, jag får väl tåla det då. Min bror ser på tv och jag e inne på facebook. Han e också hemma. Han e 6 år gammal och världens sötaste! Älskar honom! Min familj betyder allt för mig.

Ciao
Amanda <3<3

Har jag otur eller inte?

För några veckor sedan var jag sjuk och nu e jag det igen! jag mådde bra under dagen men åt inte så mycket. Nu mår jag sämre igen och kan inte gå till skolan imorn som jag hade hoppats. Men imorn kommer i alla fall ett bra boktips. Något jag längtar till! Ett bra boktips kommer från mig. Ingen annan.

Ciao
Amanda <3<3
P.S

Här är jag nu på kvällen.D.S

Tyvärr...

...så har jag blivit sjuk! Jag spydde igår efter ridningen. Dagen var bra och jag hade en stor men snäll häst. Sedan efteråt så spydde jag så nu e jag sjuk :( ! Jag hoppas att jag blir bra snart!

Ciao
Amanda <3<3

Heej/Veckans Hälsning (efter)

Det är jag! Jag e lite efter nu eftersom att jag aldrig skrev igår. Jag var med bästa Nilo och Amanda. Vi tog bilder och tittade på Amandas innebandymatch. Nu har jag lite tråkigt för jag sitter i klassrummet och läser Fatta eld. Jag e inne på facebook också. Mamma slutar vid fyra så d e en halvtimme kvar. JOBBIGT ATT VÄNTA IBLAND!!

Jag vet att jag glömde veckans hälsning i helgen så jag tar den nu. Veckans hälsning går till..... AGNES ERIKSSON!!!! Okej vi hade bara en kandidat men ändå! Grattis Agnes!
Här är jag, Nilo och Amanda igår. Snygga va? Hihi!

Aja, ska fortsätta att läsa nu så byee
Amanda <3<3

Jippie/Buhu

Idag har jag spelt två matcher. En i hockey och en i fotboll. I fotbollen stod jag i mål på elvamanna. Vi förlorade med två- noll. I hockeyn var jag forward som alltid. Vi spelade borta och vann med tre-två. Jippie!
Här är jag på en lektion i skolan. Blev jag fin?
Detta inlägg är från igår, lördag. Inlägg från idag kommer senare.

Ciao
Amanda <3<3

Min dag!

Min dag idag har varit bra. Jag sov över hos en kompis. Vi hade roligt! När jag kom hem så skulle jag till stallet. Jag e i stallet två gånger i veckan. Idag skulle jag sköta. Det var bra där och jag fick mycket gjort. Min sköthäst mådde bra så jag e nöjd och glad. Nu skypar jag med min bästis!<3<3 Jag ska lägga upp bilder när jag kommer på hur man gör... XD

Ciao
Amanda<3<3

Veckans hälsning<3 fortsättning!

Jag har bara fått in en kandidat! Så henne får vi rösta på. Hon heter Agnes. Hon är jätte snäll, och skriver bra på sin blogg, tipsar och hittar roliga och söta hemsidor, med coola grejor! hon hjälper andra att designa sin blogg, och sådant! Rösta på henne!!

Ciao
Amanda<3<3

Boktips?

Nån som gillar att läsa böcker? Det gör jag! Därför ska jag tipsa om en bok varje vecka! Vad tycker ni om det? Kommentera gärna vad ni tycker om det. Onsdagarna ska jag ge er boktips. Förresten, nån som kan en bra bloggdesigner?

Ciao
Amanda<3<3

Veckans hälsning<3

Vi ska ha första omröstningen av veckans hälsning! Jag ber er nu att lägga upp kandidater och en motivering till varför de ska ha veckans hälsning. Tack på förhand!

Ciao

Amanda<3<3

Roligt!

Idag har jag varit och badat i Borås. Det var roligt. Jag och min bror lekte brottning under vatten. Men vi knuffade mest varann. Min bror puttade mig en bit bort och när jag puttade fart från botten upp mot ytan så kom jag med ansiktet först i en av linorna som skiljer banorna åt. Min näsa ömmer och bränner fortfarande. Vi hade roligt.

Igår var jag och två av mina kompisar på bio. Vi såg Dumma mej. Den var jätterolig!

Sedan fikade vi och gick hem. Så den dagen var bra.

Jag ska spela hockeymatch mot Kings idag. Jag spelar med killarna och dom e jättesnälla. Jag vill bara informera er om två saker.
1. Igår skrev jag inte mitt efternamn på info för säkerhets skull.
2. Jag ska börja med veckans hälsning. Varje torsdag så kommenterar ni en kandidat. På fredagens blogginlägg så skriver jag de utvalda kandidaterna så röstar ni genom att kommentera kandidatens nummer. På söndagen så skriver jag veckans hälsning i ett eget inlägg. Skriv gärna varför ni vill att veckans hälsning ska gå till just denna personen.

Jag ska snart äta så detta var allt för idag!

Ciao

Amanda <3<3

Först inlägget

Detta är mitt första blogginlägg här på blogg.se! Hoppas att ni kommer gilla den

Lite info om mig!
Fullständigt namn:Amanda Viola ..........
Smkenamn: Manda, Mandis, Mandy, Viola
Familj: mamma, pappa och två småbröder
Favoritmat: ALL MAT!! Typ
Favvofärg:Lila och grön
Favvodjur: Häst ocg hund!!
Annat: Jag ÄLSKAR att skratta!! Och så e jag väldigt KLANTIG!!
Jag tror nog att det var allt ni behövde veta om mig!
Ciao!
Amanda <3<3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0