Flytta!

Hej! Ledsen att jag inte bloggade igår. Igår var jag först i skolan. Sedan drog jag till stallet för att fixa wikke. Pauo hängde med. Runt 5 cyklade jag hem för att fixa i mitt nya rum. Jag plockade upp de få grejer som inte var upplockade och fixade det som jag och pauo dratt upp. Hemma hade vi fredagsmys och kollade på game of thrones. Idag har jag packat det sista än så länge och vi har börjat flytta lite smått. Vänta er ingen bra uppdatering denna helgen bara!

Amanda


Konfaträff!

Hej! Ledsen för att jag bloggar så sent. Igår tig jag gardasil så jag har ganska ont i armen. Sedan var jag med pauline till närmare tio. Oops... Idag var jag ganska stressad. Jag hade gympabyxorna på i skolan. Anledningen behöver ni dock inte veta. Efter skolan drog lärarna ut på tiden vilket betydde att när vi äntligen slutade fick vi vänta på att ösregnet skulle lägga sig. Jag cyklade sedan till stallet för att snabbt anmäla mig till klubbhoppningen på Atlas. Jag fastnade dock med mina skosnören i kedjan så de pajade. Sedan hann jag hem en snabbis innan jag skulle till konfirmationsträffen. Nästa lördag smäller det! Vi hade kul och snackade om döden, himlen och förlåtelse. Man fick riktiga tankeställare där. Efter stannade jag lite för att vara med kompisar. Hemma åt jag och dushade innan jag satte mig och läste. Nu ska jag sova. Gonatt!

Amanda


Godnatt!

Hej! Idag har varit en bra dag. Först skola. Mentorstid, no, eng, sv och ma. Det var ganska kul. Vi slutade 14.45. Jag cyklade hem. Förbi centrum först och köpte glass. En sån där ben and Jerry wich. Den var riktigt god. Sedan pluggade jag lite hemma. Glosor och tränade inför franska provet v. 19. Runt 17.30 var det fotbollsträning. Det gick dåligt först men bättre sedan. 5 tjejer på E blev uttagna till två utbildningsdagar och kan få möjlighet att hänga med till danmark senare. Grattis Elin, Emma, Erica, Ella och Ebba! Efter det drog jag hem och dushade i vårt nya hus. Testade även vårt massagebad. Mysigt! Nu ska jag sova. Godnatt!

Amanda

Bilden ville inte laddas upp :(


Hoppning!

Hej! Idag har det varit en bra och fnissig dag i skolan. Vi har också startat lite smått med vårt nya område. Vi ska göra ett tittskåp om näringskedjan i regnskogen. Efter skolan drog jag till stallet. Efter att jag varit hemma och hämtat nyckeln då. Borstade wikke lite och sedan skulle jag rida. Vi skulle ha hoppning och jag hade Atlas. Ni som känner mig vet att jag är hopprädd. Idag tvekade jag inte utan jag hoppade på. Jag kände mig riktigt trygg pp hans rygg. Han bjöd på hindren utan att sticka. Tidmätaren sade att jag skulle vara stolt och att jag skulle få hoppa honom på hopplektionerna framöver! Jag funderar faktiskt på att ställa upp på kliv hoppning med honom. Nu är jag hemma och tittar på tv med mina bröder. Jag ska snart dusha.

Amanda

Ni får en bild på Atlas <3


Tagga Ponnyakuten!

Hej! Idag har varit en bra dag. Vi har haft visning i huset och det gick bra. Jag har suttit vid datorn, varit hos mormor och morfar på middag och ramlat i trappan två gånger. Jag skyller på mina halkiga strumpor. Gissa vilka som åker i soptunnan nu... Igår hade jag det riktigt bra också. Jag satt först och skypade, sedan sprang jag en halvtimma typ och efter det så drog jag ned till centrum för att se på en kompis när hon hade gymnastikuppvisning. Dock missade jag hela och kom lagom till slutnumret. Men sånt händer ju. Hon var glad att jag inte såg det... Sedan var jag med Sara, Johanna och Amanda hela dagen. Vi hade grymt kul och levererade några kakor bland annat. Amanda förstörde sin påse. Bilder kanske kommer. Om det är okej för dem då. Sedan drog vi hem till Johanna och satt vid datorn. Jag och Amanda facerapade Johanna. Och tjejerna skyperapade mig. Kul hade vi i alla fall. På kvällen blev det mys med familjen. Nu sitter jag vid datorn igen och taggar för ponnyakuten om 35 minuter. Min rumpa gör ont. Antagligen har den blåmärken nu. Visst e jag lyckad?

Amanda

Skylten som satt på grinden till ett koncentrtionsläger vi var och tittade på. Det var riktigt tungt faktiskt. Jag får erkänna att jag grät...

Skype !!

Hej! Igår var jag först i stallet. Sedan drog jag hem och skypade med några och pluggade lite. Mamma och Noah drog och handlade. Under tiden skypade jag och lagade mat. Det gick sådär. Jag glömde att salta laxen... Idag ska jag typ slappa, jag ska ut och springa lite också. Jag har redan pluggat lite SO. Just nu skypar jag med tre killar och min bästis. Killarna spelar. Det är riktigt kul att höra på faktiskt! Vi snackar gamla skolböcker... Hoppas att det blir bättre kommentarer och sånt nu.

Amanda

Jag på bussen i Berlin. Ser jättekonstig ut, jag vet...

Rubriiiikeeen här dåååå

Jag kom inte på någon rubrik så jag skiter i det. Igår var en bra dag. Riktigt rolig NO lektion med vår nya lärare Tina. Sedan efter skolan så drog jag till stallet till min älskade lilla Wikke. Jag kan inte sluta tänka på den hästen asså. Men han var riktigt tjurig. Hur har han blivit sådan? Gissar på att det är därför att alla går in till honom hela tiden. Men annars var han supersnäll. Runt halv fem drog jag hem och sedan skulle jag träna fotboll. Det gick riktigt bra faktiskt! Med tanke på att det är min tredje träning sedan jag tog av mig gipset. Idag väntar skola först och sedan stallet innan det blir en mysig kväll hemma med Mamma.

Amanda

Jag på en restaurang i Berlin. Foto av Sofia

En lååååång paus...

Hej! Jag är tillbaka igen efter en lång paus. Det som hände var att jag bröt mitt långfinger och har efter det inte kunnat komma in på bloggen. Nu är dock allt bra igen och jag ska sätta igång med att blogga på som bara den. Fått en fråga bara men jag ska svara på den.

Wikke/Toscana Svar: öhh svår fråga.. gillar båda men Wikke tror jag
Rida/Sköta Svar: sköta, då kommer man nära hästen.
Hoppning/Dressyr Svar: Dressyr, då jag är hopprädd.
Träna/Tävla Svar: träna, man blir bättre och känner inte så stor press. Jag har dock inte haft min debut än men det kommer snart :)
Kompisar/Familj Svar: familj, de finns sen födseln och finns till döden.
Vinter/Sommar Svar: Båda, men om jag måste välja tar jag vintern. För då fyller jag år
Häst/Hund Svar: Häst! men jag gillar hundar också
Glass/Godis Svar: Godis. Älskar vit choklad.
Hemma/Borta Svar: Borta bra hemma bäst. Med sin egen säng och allt.
Varmt/Kallt Svar: Jag tvättar händerna i kallt men föredrar nog varmt faktiskt.
Kram/Puss Svar: Kram. Då kommer man nära varann och kan hålla kvar den andre länge <3

På påsklovet var jag i Berlin på konfirmationsresa. Jag ville knappt hem. När bilderna kommer över så kan ni få se några. Jag har fått massa nya kompisar. Vi hade riktigt roligt faktiskt. Jag ångrar ingenting från den resan! Nu måste jag typ dra. Ni får en bild på mig med gips. Inte världens snyggaste men det funkar.


Amanda

RSS 2.0