It's Fridayyy!

Yes it is!! Fredag är bäst. Pappa har semester nu. Jag och Elias såg på Harry Potter på bio med morfar och moster Maria. Den var spännande och sorglig och rolig. Om man såg på vissa människors miner alltså... Haha, jag började nästan gråta. En tår rann ner på min kind faktiskt. Kanske inte är så tuff som jag tror att jag är! Sedan drog vi till mormor och morfar. Där var mamma och Noah och vi var där en stund innan vi handlade fredagsmys och en ny kudde till mig. Nu är jag hemma och ska snart äta. Sedan blir det ost, kex och marinerade vitlöksklyftor till fredagsmys. Mums!!

Amanda <3<3

Dator igen

Nu sitter jag här vid datorn igen. Måndagen gick bra. Hade kul på kalaset och min kusin kallade mig för Mamma. Gulligt! Sent på kvällen ringde världens bästa Pauline och vi bestämde att vi skulle göra något dagen därpå. Vi badade i tre olika sjöar efter varann. Sedan var vi hos henne innan vi drog hem till mig och sov över. Vi var vakna till typ ett och chattade med killar på fb. På morgonen slöade vi och sedan åkte vi till lisse vid 2. Men det var så långa köer så vi åkte hem typ kl. 5. Då hade vi hunnit åka en sak, Kållerado.. När vi kom hem drog vi och badade. Där träffade vi Sofia, hennes syster och deras kusiner. Vi hade jättekul. Idag var jag med Amanda!! Vi drog och badade vid ett ställe som har hopptorn. När vi var klara drog vi hem till mig och såg på trassel och chattade på fb o skype. Hon var inne på fb på min mobil och jag var inne på fb på datorn. Men hon var inne på mitt konto och skrev massa saker. Haha! Nu har hon dratt hem och jag sitter vid datorn som sagt. Kör skype och fb. Men nu har jag totalt idetorka så jag drar.

Amanda <3<3

I'm home again!!

Jag är hemma igen. veckan i Leksand var händelsefylld. Massa nya vänner o minnen för livet. Mest var jag me killarna som kom från Leksand. Roligast hade jag me Kalle och Wilde. Vi tre satt i omklädningsrummet en kväll o pratade o busade med några i gruppen. Vi skrattade jättemycket och jag skrattade så jag grät!
När jag kom hem så tog det väl typ en halvtimme innan mina kusiner kom. Vi var med varann och åkte upp till dom i onsdags. Där uppe badade vi mest. Jag kom hem igen igår. Skönt faktiskt!
Idag fyller min yngsta lillebror 7 år. Grattis Noah älskling!! <3<3 Han har fått ett wii som han älskar
Nu till svaren på frågestunden. Inte särskilt många frågor men svar på de som kom.
Johanna skrev: AAAAAAAAAAAAW gud vad gullig blogg du har! hur gammal är du? så sjukt söt är du !<3
Svar: tack så mycket Johanna! Undrar hur du hittade hit. Jag är tretton år gammal och fyller år i januari. Du har oxå en riktigt nice blogg förresten.
Hilde skrev (detta är inte en fråga): btw länka min blogg som ingen vet att finns(a)
Svar: Klart! allt för dig sötnos! Här är länken
Fannie skrev: kan du skriva ner alla bloggar du vet?
Svar: Visst!! Men nu skriver jag inte kända bloggar som fokis och kissies. Eller jo en, en blogg som jag tycker att alla ska besöka om ni inte redan gjort det. Nellies blogg!!! sedan har vi sofies blogg, louises blogg, majas blogg, linneas blogg och claras blogg
Det var alla svar. Några frågor om veckan i leksand? Fråga på och jag svarar! Ärligt!!!
Amanda <3<3

Sista dagen

Sista dagen idag då. Sorgligt att lämna alla goa kompisar man har fått. Växt som spelare har man. Kontaktlistan på mobilen är utökad med nummer från de alla. En rolig vecka har jag väl haft. Och säkert träningsvärk så att man knappt kan gå. Blir hämtad av familjen och åker hem till min dator och er kära bloggläsare. Vill påminna er om att det är sista dagen som ni kan lämna in frågor för i morgon kommer svaren på frågorna. Spänd på hur bloggen kommer se ut. tror inte att jag kommer ha så många kommentarer men jag kanske blir överraskad. Nu kommer snart färska inlägg som ni kan njuta av och en och annan bild.

Kram på er

Amanda <3<3

RSS 2.0