Lektion

Har lektion nu. Övar på massa olika saker. Som till exempel till franskan imorn och skriver lite berättelse. Blev ni rädda? Haha bloggar inte på lektionen det är tidsinställt. Vi slutar om åtta minuter. Jippie! Då ska jag till stallet till min lilla gulliga Wikke. Sedan ska jag träna fotboll. När jag kommer hem blir det slappa och annat kul. Läsa t.ex. Vi hade prov idag. Det gick bra faktiskt. Kände mig riktigt duktig. Har skrivkramp i armen men då e det tur att datorn finns. Vad tycker ni om gästbloggningen? Vill ni ha mer? Vill ni gästblogga kanske? Kommentera!!

Amanda <3<3

Morrgon

Godmorgon. Ett snabbt blogginlägg för jag börjar när som helst. Jag hade fotbollsträning igår. Det gick bra. Sen såg vi på killarnas match men vi var inte så seriösa. Måste dra nu.

Amanda <3<3

Gästbloggare.....

Hej alla sötisar! Sofie här! Jag heter Sofie då, och är 13 år gammal. Jag rider precis som Amanda, har gjort dert i 7 år. Gillar mest hoppning, tycker det är riktigt roligt. :) Jag driver bloggen: http://sofieanderssoon.blogg.se! Amanda är en uuuunderbar kompis! Älskar verkligen henne, hon ställer upp i alla lägen, roligt, klantig :D Hhih om ni tycker ja låter intressant kan ju ni ta en titt på imn blogg (om ni vill) tycker ni ska fortsätta kommentera,sprida,följa denna fina bloggen, amanda är värd 999999 läsare så SPRID!!!<3<3<3 puss på er!

No time

Ledsen men jag har knappt tid. Jag har inte bloggat på länge, det vet jag. Men, det finns en chans att jag börjar uppdatera regelbundet och ofta. Det är att ni sprider om denna blogg till alla ni känner. Kommentera mycket så får ni bilder också. En fråga jag fått om och om igen, är bilderna från modellab? Svar: Ja, det är dem. Men jag tog dem för typ ett år sedan. Det var jättekul och jag skulle vilja göra om det igen. Men nu måste jag dra. Lektion ni vet..

Amanda <3<3

P.S Gästbloggare senare idag. Ni får se vem det är... D.S

Planera helgen

Sry om jag inte skrivit så mkt men jag har haft fullt upp. Massa i stallet hos finaste wikke (min sköthäst) och hemma har jag inte hunnit. Ska till Paulines mamma idag och vara där hela helgen så ni får räkna med ganska lite update. Vi ska kanske rida och så ska vi skratta en massa. Vi ska också planera vad vi ska göra med Sofie på hennes födelsedag nästa fredag. Om en vecka alltså. Ni ska nog få veta vad vi ska göra. Om en vecka... Om ni undrar varför det inte var ngn länk till auline i hennes gästblogginlägg var det för att jag hade länkat henne i inlägget innan. Men nu kommer jag inte på ngt mer att skriva.

Amanda <3<3


Min fina sköthäst Wikke. Var bara tvungen att lägga upp den.

Såå dålig update!!

Ledsen för såå dålig update (slarv) av mig. Tröstar er med helt galna bilder på mig, Pauline och Sofie.

Haha

xD

Ja, vi e då supernormala...

Vi brukar faktiskt inte se ut såhär

En någorlunda normal bild på oss (skrattanfall)

Haha

Amanda <3<3

Pauline gästbloggar :D

hej jag är en tjej på 13 och jag har startat min första blogg. Den handlar om mit liv och allt där i mellan. kom gärna och kolla ;D där finns jag hihi :D

mvh: pauline


FREDAG one more time...

Det är fredag som ni nog vet. Fredag betyder många saker. Typ Frdagsmys och kompisar och i detta fallet fotbollsmatch. Men fredag i skolan är rolig också. Det sista vi har är mentorstid. Snart ska världens bästa Pauline gästblogga. Kolla även hennes blogg HÄR!! HÄR!!

Amanda <3<3

R.I.P Stefan Liv

Vill tillägna detta inlägg till Stefan Liv som omkom i en flygkrash igår eftermiddag. Han var en legend inom hockeyn och jag kommer aldrig glömma honom. Facebook är fullproppat med texter som denna
All Svensk befolkning. Vad ni än hejar på i hockey, Frölunda, HV71, Färjestad, Djurgården eller vilket lag som helst. Jag tycker ni ska kopiera och klistra in detta på eran status för att hedra Stefan liv. Han är en av Sveriges framgångsrikaste och bästa målvakten igenom tiderna.
Va en riktig suporter nu. Kopiera detta vad du än hejar på! en stolt suporter för sitt lag stöder andra lags dödsförluster
Släkt och vänner, vi tänker på er!
R.I.P Stefan Liv 21 December 1980 - 7 September 2011
Det är större chans att vara med om en bilolycka men det är sällan man dör. Det är inte lika stor chans att man är med om en flygkrash men om man är med om en är det ganska stor chans att man dör. Om man överlever är man väldigt skadad.

Att Stefan skulle vara ombord på planet vid denna tidpunkt är hemskt. Hoppas att ni alla kommenterar någonting för att visa att ni bryr er. Tänk på hans anhöriga! Så jag säger R.I.P Stefan Liv!

Amanda <3<3

Sega skolan

Sitter i skolan nu. Seeegt är det. Sitter mittemellan mina söta bästisar Pauline och Sofie. Vi kollar på hästar. Igår hade vi askul tilsammans. Vi blev lite speedade... Min sköthäst avlivades igår. Världens sötaste ponny. Hon hade världens finaste rumpa. Men i alla fall så slipper hon lida nu. R.I.P Finaste Elsea! Väntar på lektionen. Men jaja. Ska ha fotbolssträning ikväll. Men nu måste jag dra

Amanda <3<3

RSS 2.0