Baka me de bästa

Heeeej! Veckan hittils har varit bra (sry för dålig update). Nu är jag me de bästa. Det vill säga Sofie och Pauline. vi ska baka. MJUK KAKA MED KANELSTRÖSSEL!! Mumsigt. Bilder kommer senare tror jag. Nu har jag såå idetorka att jag slutar...

Amanda <3<3

Goooood moooorgon!!

Good moorgoon världen! Jag är vaken och sitter i skolan. Vi börjar om en halvtimme... Idag ska vi ha skolfoto. Jag kommer då att bli supersnygg (ironi) som alltid. Igår var jag hemma hos Hilde med Amanda W och Josse. Vi bakade chokladbollar med apelsinjuice i stället för kaffe eller vatten. Det blev jättegott. vi startade också en blogg tillsammans som heter www.bakofritid.blogg.se. Den har bara ett inlägg än så länge men det blir det snart ändrat på för jag ska blogga lite där. Ett inlägg typ. Bilder från vårt bak kommer upp på den sidan. Så kolla den också. Nu kommer alla så jag drar.

Amanda <3<3

Dålig update

Hej alla bloggläsare. Ledsen för dålig update i sommar men nu när skolan börjat igen så kommer jag förmodligen att bli bättre med det. Nu har jag engelska lektion. vi sitter inne på en trög sida. Sista veckan var jag i stallet alla dagar och hjälpte till på ett ridläger förutom söndag då det var tävling. I lördags sov jag över med sofie o pauline hos pauline. Vi hade jätteroligt. Jag orkar inte skriva så mycket just nu så jag lägger av.

Amanda <3<3

Idétorkaa på rubriker

Hej alla! Ledsen för dålig update men jag har varit bortrest och inte haft tillgång till dator förrän nu. Jag har varit i vemdaleen! Hade super kul där. Orkar inte skriva så mycket om vad jag gjorde där. Vi kom i alla fall hem senare än beräknat för bilen pajade... Så mormor, morfar och min moster fick komma upp tidigare än de skulle kommit upp. Vi hade jättemysigt i den lilla stugan. När vi kom hem har vi varit vid havet två dagar i rad. Blev lite solbränd men det är okej. Nu sitter jag här med bästaste Pauline. Hon kanske ska sova hos lilla mig.

Amanda och Pauline <3<3

RSS 2.0