Liten Paus

Ska ta en liten paus på denna bloggen. Ni hittar mig Här! När den bloggen kommit igång så sätter jag igång denna bloggen igen. Hoppas att ni stannar!

Amanda <3<3

En timme kvar!

Nu är det en timme kvar på skolan. Hade nyss gympa utomhus. Trodde jag skulle dö. Ska spela fiol om typ 35 minuter. Efter skolan blir det stallet och rida i sommarvärmen. Here we go.. Tagga, tagga, tagga! Kan denna värmeböljan stanna så att man kan bli lite brun?

Amanda Wiolaa

Tävlingsbilder

Här kommer ilderna jag lovade er! Dock inte jättebra kvalitet på alla..




Uppvärmingen ovan. Nedan tävlingen samt efter.













Då hoppas jag att ni är nöjda med bilderna, jag har nämligen inga fler..

Idag ska jag först vara i skolan och sedan ska jag rida! Barbacka eller hoppning. Hoppas på Atlas såklart!

Amanda

Städaa

Hej! Jag kommer inte att kunna blogga i helgen först och främst för jag har inget internet varken på mobilen eller datorn. Detta fixar jag med mitt sista internet jag har på mobilen. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Förhoppningsvis dra till liseberg med en kompis. Jippie! Då ska jag åka atmosfear riktigt mycket och hitta på annat. Jag ska också fixa bilderna så att ni kan få dem på måndag eller tisdag. Jag har fixat en ny blogg som jag delar med en annan tjej. Den hittar ni HÄR! Skulle uppskatta om ni klickade in där snabbt. Jag kommer dock att ha kvar denna bloggen men kommer att skriva mer om stallet på den andra tror jag.

Amanda

Jaag! Älskar denna bilden asså :)

Kväll

Hej! Nu är jag hemma igen. Tävlingsdebut idag som jag sade. Det gick inte jättebra. Atlas fick spatt på banan och kopplade bort sig helt. På fjärde hindret sprang han förbi två gånger och andra gången hoppade han ett hinder. Så jag blev utesluten.. Men jag är stolt över att jag gjorde det. Nästa gång går bättre! Efter tävlingen drog jag till mina kusiners kalas. Vi hade kul. Åt en del som man brukar göra. Sedan åkte vi hem. Nu ska vi titta på hockey. Kom igen Sverige!!

Amanda


Gomorron

Gomorron bloggen! Jag har precis vaknat. Nu börjar nervositeten att sätta in litet. Om 1.5 timmar drar jag till stallet och börjar fixa Atlas inför tävlingen. Jag startar 3:e först bland alla. Det är en clear round med stilhoppningsbedömning. Har fått mycket uppmuntran så det kommer säkert att gå bra. Om jag tar det lugnt då vill säga. Snart ska jag äta frukost och fixa mig innan tävlingen. I eftermiddag ska jag till mina kusiner för de fyllde år i tisdags. Så det blir nog ingen bloggning förrän ikväll men jag kan ju försöka fixa genom mobilen som jag gör nu. Ni vill ju säkert veta hur det gick på tävlingen. På måndag (förhoppningsvis tidigare) får ni bilder från tävlingen. Det beror på om bilderna vill laddas upp med 3G eller inte. Hoppas det!

Amanda


Film!

Hej! Jag är hemma nu. Jag har varit i skolan. Vi slutade kl 12 som jag sade. Jag drog till stallet och tog in hästar. När de hade ätit lite så började vi att tvätta svansar på Fia, bruniz, Atlas, sissi och Bamse. Jag var mest med på bruniz och Atlas. Bruniz svans var bajsig och äcklig. Men den blev fin sedan. Atlas svans var smutsig men den blev också bra. Sedan skulle jag leda på ridlekis och när jag var klar så gosade jag lite med min älskling wikke. Han har blivit tjurig. Sedan drog jag hem och dushade och åt. Det blev inget sova över så jag får tagga tävling själv. Nu ska jag se på film med familjen. Det blir Hamilton. Ha det gött!

Amanda


Halvdag!!

Hej! Ledsen för dålig uppdatering. Men vi har ju flyttat och blogg.se appen har inte velat fungera. Men nu är jag tillbaka igen. Veckan har varit bra. I måndags red jag Odin på lektionen. Det gick grymt bra! Han lyssnade jättebra och jag fick ett riktigt bra tempo på honom. Sedan sköter jag inte Toscana längre. Jag blev kickad :( men sånt händer ju. Jag älskar ju henne fortfarande. Igår var jag på en projektkväll på mammas skola. Det var jättekul. Fast jag kände mig lite bortkommen ibland. Idag har vi halvdag i skolan och vi slutar 12. Jippie! Efter skolan ska jag till stallet för att fixa Atlas inför tävlingen imorn. Vi ska fota jättemycket så bilder kommer att komma. Sedan på kvällen ska jag och Sofie sova över! Vi kommer ha grymt kul!

Amanda

Jag i stallet! (Fotat med min systemkamera)

RSS 2.0