Veckans hälsning<3

Veckans hälsning igen! Ge mig en kandidat och en motivering. Kanske just din kandidat får veckans hälsning. Eller ännu bättre, du! Så skynda er och ge mig en kandidat och en motivering fort!

See you
Amanda <3<3

Veckans boktips <33

Här kommer veckans boktips:

Fallen ängel av Becca Fitzpatrick:
Nora Grey är 16 år och bor ensam med sin mamma efter att pappan har blivit mördad. Men mamman är inte hemma så ofta. På biologin så sitter Nora bredvid sin bästis Vee. Men en dag så ändrar läraren platser och Nora hamnar bredvid en ny kille vid namn Patch. Patch är snygg och mystisk men han skrämmer och äcklar Nora. Ju mer Nora lär känna Patch destomer kär blir hon i honom. Men det är farligt att vara ihop med honom märker Nora. Men det är redan försent att ändra sig...
Denna bok var bra och man fstnar direkt. Man vill bara veta vad som händer dom. Detta är en bok jag starkt rekommenderar. Betyg: 5 av 5!


Ciao
Amanda <3<3

jaha

Nu vet inte jag riktigt vad jag ska skriva. jag har varit med bästa Wilma och Josefin. Vi har åkt pulka och varit ute med min 6 år gamla lillebror. Men nu vet inte jag vad jag ska skriva mer så jag drar. Längtar till jul!

Ciao
Amanda <3<3

tack

Jag vill tacka er för att ni har lyssnat på mitt skäll. Jag har fått en kommentar men den stod det inget i. Jag vill inte stänga ner bloggen så jag vill att ni ska skriva snälla kommentarer. Men det kommer ni att göra.

RSS 2.0