15 minuter

En kvart kvar av 2012. Ett händelserikt år med massa skoj. Det lämnar jag bakom mig tillsammans med en del tårar. Ska ut nu och börja ladda inför 2013 och starta det tillsammans med familj och vänner. Ha ett gott slut på 2012 och en bra början på 2013. Framförallt, gott nytt år och tack för alla gånger ni har klickat in på min blogg och för alla kommentarer ni har lämnat. Utan er ingen mig. Älskar er!

Amanda


Gott nytt år!

Nyår idag och jag är frisk! Firar med kompisar. Var ute och gick igår. Det var mysigt trots regnet som öste ned. Nu gör jag inget. Har bäddat och så. Ska typ titta på tv eller spela nåt instrument. Förmodligen öva på fiolen haha. Får se hur det går med naglarna. Saknar Nemo och Revors. Det är lätt att fixa med Revors. Nemo måste jag kolla med Ida. Hoppas att jag kan rida honom snart igen! Ska försöka blogga mer under dagen. Vid tolvslaget också.

Amanda


Bättre

Mår mycket bättre idag. Är ju fortfarande seg och så. Halsen gör ju grymt ont men jag står ut. Har ju i alla fall matlust. Hoppas att jag blir frisk snart!

Amanda

P.S svaren kommer inte upp förrän efter nyår!


Tyvärr

Tyvärr har jag blivit sjuk igen. 39 graders feber och värk överallt. Det blir inga svar på frågestunden idag. Blir nog ganska dålig uppdatering oxå. Ledsen :(

Amanda


Pauline

Nu ska jag till Pauline. Näsblodet slutade till slut. Men det tog ett tag. Nu messade Pauline så jag ska dra. Bloggar senare och lägger även upp svaren till frågestunden!

Amanda


Mitt i natten

Det är mitt i natten och självklart ska jag börja blöda näsblod. Hatar det! Ligger i soffan med en papperstuss i näsan och is på näsan. Det bara forsar ändå. Typiskt mig..

Amanda


Sista chansen

Sista chansen att ställa frågor till frågestunden. Imorn lägger jag upp svaren. Jobbigt att skriva med naglarna men det funkar. Ställ sista frågorna nu så kanske ni får svaren i videoinlägg!

Amanda


Sååå snyggt!

Är supernöjd med resultatet. Det blev verkligen snyggt. Nu ska vi käka thai mat och fortsätta detta underbara lov.

Amanda


:D

Om en timma ska jag och mamma fixa naglarna. Längtar så mycket! Det ska bli grymt kul och naglarna kommer bli fina. Fick ju det i julklapp. Efter mammas kalas igår tittade vi på x-men. Den var bra faktiskt. Aja ska sluta nu. Bloggar senare

Amanda


Kusin

Sitter här med mina småkusiner. Sötaste ever! En superglad bebis, en sprallig fyraåring och en mysig sjuåring. Firar mamma gör vi. Var ju hos Josse idag. Vi gjorde upp planer för hur vi skulle lyckas snärja one direction. Haha vi e knasiga. Det blev ju någorlunda seriöst. Och massa fangirling! Men jag menar, vi e ju grymma haha.

Amanda


I'm on My way

Ska till Josse nu. Vi ska skratta och ha det riktigt gött. Bloggar senare!

Amanda


Rubrik

Har precis sett på Modig med familjen. Noah fick den i julklapp. Jag fick: en kalender med one direction, en morgonrock, tofflor, tre par örhängen, ett halsband, fixa naglar (imorn!!), träningskort, lås, handduk till träningen, en liten inramad spegel, två supersnygga t-shirts, flera böcker och en ljushållargrej som bildar ordet love. Hade jätteroligt igår. Lyssnade på massa diskussioner om olika saker, åt god mat och hade det trevligt. Dock började jag blöda näsblod två gånger. En gång under kvällen och sen andra gången när jag tog bort mitt smink. Blödde ned hela handfatet. Det var inte så mysigt. Dessutom ville det inte sluta heller. Jag låg i soffan med frusna grejer på näsan. Blä vad äckligt det kändes! Idag väntas middag med kusiner. Det är ju mammas födelsedag och en månad kvar till min. 15 år blir jag då!

Amanda

När jag red Nemo och ramlade av.. Fina ponny <3


God jul!

God jul på er alla kära bloggläsare. Själv ska jag fira jul med pappas sida. Hemma hos oss denna gången. Farmor och farfar e redan här. Jag är färdigfixad. Nu blir det bara vänta. Ha det riktigt gött idag, ska försöka lägga in ett inlägg senare idag. God jul igen! Och glöm inte frågestunden.

Hur ska ni fira jul i år?

Amanda

Outfit: klänning från lindex, nylonstrumpor från hm
Ett kors (halsband)
Bronseyeliner (glitter) från make up store
Foundation från body shop
Mascara, läppglans och rouge från kicks


Bättre

Mår mycket bättre idag. Kan fortfarande inte prata riktigt men jag mår bra! Glad e jag nu. Laddar över massa bilder till min sega dator så ni kan få en del bilder sen. Har bilder på mig och revors men även på mig och Nemo. Kanske inte är världens bästa bilder (på mig) men jag kan väl bjuda på det. Ska dessutom skicka lite bilder till Ida som är försenade hehe. Tog dem på höstlovet.. Jag e seg, vet det! Bloggar senare och lägger upp bilderna jag fört över.

Amanda

P.s glöm ej frågestunden!!


Worst feeling ever..

Värsta känslan just nu e väl att jag inte har ork nog att umgås med familjen och klä granen. Har knappt ork nog att skriva detta inlägg. E så otroligt förkyld. Har ingen feber men trots det dunkar mitt huvud och känns tungt. Halsen gör ont och jag kan inte prata. Sedan kommer ju snuvan. Nyser stup i kvarten och ögonen rinner. Hatar det! Och precis innan jul som grädde på moset! Ugh hoppas att jag mår bättre snart. Julen närmar sig ju. Lämna massa kommentarer och frågor till frågestunden. Svaren kommer upp efter jul så ni har fortfarande tid att ställa fler!

Amanda

Eftersom att jag ser hemsk ut får ni nöja er med andra bilder


Fortfarande sjuk

Mår bättre idag trots att jag fortfarande är sjuk. Fått en del kommentarer och en kan man väl säga vad man vill om. En hemlig beundrare eller nån som bara vill skämta. Hur som helst fick den mig att skratta. Tv nu och kan verkligen inte prata. Katastrof eftersom att jag typ inte kan gå en dag utan att snacka..

Amanda


Svar

Hej! Har frågestund just nu. Är bara sjukt dålig på att påminna er att ställa frågor haha. Har en massa frågor men vill gärna har fler så ställ på!

Amanda


Sjuk :(

Har blivit freaking förkyld nu tre dagar innan jul. Hatar det! Har jag varit stygg eller nåt? Förmodligen inte. Det är väl bara min otur som slår till. Lyckats hålla mig frisk ända tills nu. Uppträdandet igår gick super. Var supernervös men lyckades hålla mig i schack. Nu ligger jag i soffan i pyamas och kollar på film. Mysigt!

Amanda

True story..


Mobilen e mitt liv..

Bara för att blogg.se appen laggade igår får ni gårdagens inlägg i detta inlägget. Idag har det varit chill. Massa film och Övande. Imorn ska vi ju ha uppträdande för föräldrarna. Aja här kommer gårdagens inläggSkulle inte klarat mig utan mobilen. Sitter i bilen påväg hem efter skolan. Det har varit bra. Fast golvet i gympasalen har gjort hål på mina strumpor. Får slänga dem. Dansen var så otroligt rolig. Fick röra på höfterna lite när vi dansade groovy. Var ju sådär smidig. På hemkunskapen tappade jag en hel plåt med pepparkakor på golvet. Pinsamt!

Amanda


En underbar tisdagsmorgon

Det är en underbar tisdagsmorgon och jag har nyss vaknat. Snön smälter utanför fönstret och det är fortfarande mörkt. På nedervåningen hörs mamma. Hon plockar in ren disk i skåpen. Själv sitter jag i min säng och tänker på ingenting. Det är gympa första passet. Dans som alla hatar. Själv tycker jag att det är helt okej faktiskt. Ibland är det roligt. Om man dansar med någon som är duktig och gör många turer i alla fall. Måste i alla fall sluta skriva nu för jag ska äta frukost. Bloggar mer senare!

Amanda

En klänning jag köpte på
Lindex igår!


Tired..

Är så grymt trött. Har tränat linedance i över en timme med Pauline. Det är en skoluppgift. Nu firar vi med lussebulle och saft. Skolan var chill och vi såg på film tre av fyra lektioner. Synd bara att vissa inte kan sköta sig när läraren inte är där. Family Guy på tv nu. Det blir vila fötter efter det sträva golvet. Vi har i alla fall blitt grymma på dansen. Den kommer säkert upp här. Glöm ej frågestunden!

Amanda


Natti natti

Natti natti alla kära bloggläsare! Haft en bra dag men imorn blir det skola. Orkar inte men måste hålla ut sista veckan nu.. #staystrong

Amanda

P.S glöm inte frågestunden! :)


Glöm inte!

Glöm inte frågestunden! Har typ tre eller fyra frågor. Nån måste kunna ställa åtminstone en till? Hemma nu i alla fall. Sitter i min säng och hickar. Lyckad e jag..

Amanda


Kalas!

Hos mormor på kalas med mina underbara kusiner och sysslingar. Just nu spelar en av dem piano och de andra ska skrämmas. De är för söta!

Amanda


Jul snart!

Snart är det jul. Bara 8 dagar kvar. Idag blir det julmiddag hos mormor eftersom att hon fyllde år och inte kommer att vara hemma på julafton. Älskar mormors julbord. Särskilt hennes sill. Dushade precis. Härligt! Glöm inte frågestunden, ställ massa frågor nu!

Amanda


Frågestund!!

Har tänkt sätta igång en frågestund här på bloggen. Så fråga på! Inga frågor är för dumma. Svarar ärligt..

Amanda


Äntligen!

Nu funkar appen igen! Kan uppdatera som vanligt. Idag ska jag ha roligt! Vara assistent på en konfaträff. Hoppas att jag skrev om min svanskota. Den har nämligen en spricka så jag får inte göra saker som gör ont. Det betyder ingen ridning på ett tag. I nästa inlägg kommer en överraskning så håll utkik!

Amanda


F*n

Blir så otroligt irriterad på blogg.se för nu laggar appen igen! Jag kan inte ens öppna den trots alla försöka att radera och ladda ned igen. Det finns ingen uppdatering heller. Så uppdateringen nu kommer inte att vara den bästa och det kommer att bli flera bildlösa inlägg. But i'll make it up to you. Jag fixar nåt kul senare. Lovar! Engelska lektion nu. Får se hur det fungerar med min svanskota. Skadade mig ju i lördags när jag åkte pulka. Ska i alla fall dra nu. Byee!

Yay!

Sorry för sjukt dålig uppdatering denna vecka. Har bara varit så trött efter Praon. Det har gått bra och imorn är det sista dagen. Då ska jag få tårta! Hehe gottegris är jag.. Hade riktigt kul igår på kören och assiträffen. Kören gick bra, låtarna sitter och jag känner mig säkrare. Assiträffen var fylld med tävlingar och annat kul. Vi hade en tillitsövning som var läskig men ändå rolig. En skulle blunda och den andra skulle leda. Det gick bra faktiskt trots att min kamrat gav lite konstiga kommandon. Jag skulle bland annat stå och ducka eller hoppa. Vid ett tillfälle så skulle jag sätta mig på en stol också. Haha de är Goa! Var också ute i snön flera korta stunder med underbaraste Loe. Hihi knasiga är vi! Vi sjöng Born this way samtidigt som vi sprang ned för en backe. Jag halkade och hon gled in i en lyktstolpe. Är man klant så är man! Nu blir det passa lillebror. Han kommer hem när som helst nu!

Amanda


Bara för att vi är så grymma..

Chattar med Ida på Facebook. Vi diskuterar vad vi skulle gjort och sagt om ett psyko kom fram till en på stan och kramade en med våld. Jag skulle sparkat den mellan benen, sprungit iväg och skrikit allt vad jag hade. Haha ser det framför mig. Haha Ida du gör min dag! Hennes blogg hittar ni på www.busungen.blogg.se
Passa även på att lämna en fråga till hennes frågestund. Värt då hon är underbar!

Amanda


PRAO dag 1

Löpningen igår gick bra. Idag var det PRAO på ett café i centrum. Det var roligt och mysigt. Halkade dock inför en kund och välte en stol. Usch vad pinsamt.. Kunde typ inte gå ut till honom utan att skratta så jag väntade tills han hade gått. Pinsammaste ever. Sedan skulle jag skicka till min bästis och råkade skicka till en kille! Red Simba sedan. Han var pigg och stark. Dessutom bockade och stegrade han med mig. Jag tror att han slog i sitt huvud på mitt näsben för jag är öm och fick nåt där när han drog upp huvudet. Vi övade på "bogen in" och det gick bättre i höger än i vänster. Revors har blivit halt. Stackars bebis! Blev gråtfärdig när hans ryttare kom in med honom och gav honom till mig. Hoppas att han blir bättre fort. PRAO imorn också! Tagga!

Amanda


Springa!!

Ska ut och springa med Josse om en halvtimme. Kul ska det bli, trots kylan och snön. Lite uppfriskande såhär på morgonen. Röra på sig och bränna lite kalorier. Min mage låter som en döende val, måste äta men kommer bara att få håll. Tror på att jag kommer att halka också. Men är man klant så är man. Dessutom har jag typ sämst kondition så det får bli ett lugnt tempo och kanske typ 3-4 km. Blir säkert massa tjejsnack också. Fick dessutom en lite kul kommentar från en kille. Haha det gjorde min morgon. Inte precis den saken jag tänkte på när jag tog bilden! Måste tagga nu så bloggar senare

Amanda

My boys!!


Tha pics!

Vi tog en del bilder. Dessvärre är de på Emelies dator. Vill ni se bilderna så klickar ni in på www.emelieroosen.blogg.se
Hemma nu och ser på Grimm. Älskar det. Har haft grymt kul hela dagen. Du är bäst Emelie, tack för att du har muntrat upp mig i över ett dygn nu. Älskar dig!

Amanda


Trött

Det blev lite sent igår. Emelie har haft ett fyspass så hon är klar nu. Snart blir det ut och gå på fotopromenad. Lovar att lägga upp om det blir fina bilder :)

Amanda


RSS 2.0