Bläöö

Nu ska vi lägga oss. Sova under bordet hihi. Vi gör en video. Får se om den kommer upp..

Amanda

Usch, sliten tjej! Trött faktiskt!


Wiee

Hos Josse nu. Blir lite halloween bus. Eller inte. Skrämde slag ur hennes syrra. Haha ställde mig vid fönstret och knackade. Hihi det var kul!

Amanda


Going away

Väntar på att Josse ska messa så att jag kan gå dit. Ska sova över där! Kommer att bli grymt!

Amanda


30 dagar lista- dag 9 i din väska finns...?

En massa kvitton och ett paket tuggummi. I min skolväska har jag skolböcker, papper och min dator. Tänker dock inte fota det...

Amanda


30 dagar lista- dag 8 bild på din garderob

Har två hehe..

Amanda


Rubrik hihi

Ledsen för dålig uppdatering igår. Fotade massa i stallet och fotades med Revors. Idag blir det inget speciellt. Gå till återvinningen bara och passa brorsan.

Amanda

Failad bild på mig och Noah


På väg till stallet

Går till stallet nu. Har gjort klart franskan och matten. Behöver bara lite hjälp med franskan. Bara datagrejerna kvar. Ska fota lite folk idag och försöka hitta wikke. Saknar honom grymt mycket!

Amanda

Bilderna tog jag samtidigt som jag gick! :)


Salea

Hade Salea idag. Vi övade på framdelsvändningar, skänkelvikningar och fattningar till galopp från skritt. Framdelsvändningarna gick bra. Hon gjorde dem nästan av sig själv. Hon blev bara lite sur om någon kom för nära. Fattningarna från skritt gick super! Det var bara den första som gick dåligt. Hon ville inte riktigt fatta så hon stannade och kickade lite. Galoppen var samlad (hon brukar rusa på hösten och vintern) och hon använde verkligen bakbenen. Skänkelvikningarna gick också bra. Hon gick jättefint hela passet och lyssnade bättre på vikthjälperna än på tygeltag och skänklarna. Salea trampade verkligen under sig med bakbenen och höjde ryggen då och då. Bakbenen trampade under henne hela passet. Jag är verkligen nöjd över min prestation. Älskar henne!


30 dagar lista- dag 7 den roligaste du vet

Den roligaste jag vet är min lillebror Elias. Han är 13 år och får mig alltid att skratta. Självklart så bråkar vi ibland, men vi blir alltid vänner igen. Vi kan skratta åt de mest random saker men vi kan också vara seriösa. När vi inte skrattar så pratar vi. Litar på min bror till 100% och kan prata med honom om allt. Älskar min lillebror!

Amanda

En superdålig bild, tagen under strömavbrottet. Min bror i bakgrunden..


30 dagar lista- dag 6 bloggarna du läser

Jag läser typ bara mina kompisars bloggar.
Emmas blogg: www.swiinx.blogg.se
Stephanies och Amandas blogg: www.stam.blogg.se
Sofies blogg: www.sofieatlas.blogg.se
Linnéas blogg: www.thedanceer.blogg.se

Amanda


Seg

Jag e grymt seg trots lovet. Stallet nu. Bjuder er på två dagar från 30 dagar listan. Bloggar senare!

Amanda


Jippie!

Har gått super idag. Sången gick grymt bra. Spökjakten gick också bra. Det var 126 pers som gick vilket betyder att det blev 63 par. Jag kom tvåa!! Så stolt!

Amanda


Fullt upp

Såg på skräckfilmen Cabin in the Woods. Rekommenderas verkligen! Idag har jag fullt upp. Först ska jag och mamma handla lite och sedan ska vi sjunga på en gudstjänst med våra körer. Efter det blir det spökjakt i stallet. Ska gå med Fannie. Får se om det går bra. Något säger mig att vi kommer att skrämma upp varann...

Amanda


So true..

Amanda


30 dagar lista- dag 5 en bild på dig för ett år sedan

Haha åhh Gud! Första gången jag tonade håret skickade jag denna bilden till Pauline. Hur ser jag ut!?

Amanda


Lovets första dag

Första dagen på lovet och jag tar det lugnt. Kollar på tv. Jag har inte tänkt göra så mycket idag. Har lite ont i halsen bara. Får inte bli sjuk nu! Åker ju snart till Egypten!

Amanda

Bild på mig från igår


30 dagar lista-dag 4 en person du ser upp till

Min farmor. Henne ser jag upp till. Jag litar på henne och kan prata med henne om allt. Min farmor är grymt snäll och supersnygg. När jag kommer upp i hennes ålder vill jag vara som henne. Farmor är förstående men hon säger alltid vad hon tycker. Hoppas att hon kan vara med när jag gifter mig om typ tio år eller mer och att hon kan vara med under en del av mina barns liv. Jag älskar dig farmor!

Amanda


Looooooov!

Äntligen höstlov! Ber om ursäkt för dålig uppdatering. Hela min ort och några orter till fick strömavbrott i typ 12 timmar igår. 3G funkade inte...

Idag var det skola. Det gick väl okej. Stallet efter det. Trodde att mamma hade glömt mig för en bil som liknade våran åkte rakt förbi skolan. Revors var supergullig och duktig idag. Snart kan han puss!

Amanda


30 dagar lista- dag 3 Dina vänner

Jag har världens bästa vänner. De finns för mig hela tiden. I skolan hänger jag med tre andra tjejer. De ska jag skriva om nu.
 
Pauline- Hon har jag varit bästis med längst. Hon är knasig, peppande och gullig. Hon får mig alltid på bättre humör och det går inte att vara arg på henne. Du är bäst gumman!
 
Sofie- Har jag varit bästis med i ca 1 år. Hon är random, söt och omtänksam. Man kan lita på Sofie till 100% och hon är precis som jag och Pauline en hästtjej. Älskar dig tjejen!
 
Emelie- är en ny bästis. Hon är snäll, snygg och rolig. Hon får mig alltid att le. Jag blir glad av att vara med henne och kan berätta allt för henne. Inget blir tråkigt med henne. Tycker om dig grymt mycket!
 
Har flera andra vänner men ville skriva om dessa. Har ju flera goingar i stallet och bland assistenterna. jag är lycklig för att jag har fått dem!
 
Amanda

Sista lektionen

Sista lektionen nu. Svenska ska jag ha. Efter blir det stallet!!! Jippie!

Amanda

Bjuder på denna...

Ush!

Vilken dålig uppdatering! Jag försökte i alla fall. Inte mitt fel att appen krånglade. Skolan gick bra. Fick ett A på mitt NOprov! Stallet var jag i i flera timmar. Revors var grymt snäll. Efter det var det direkt till kören. Började ju igår. Kände mig lite vilsen men välkomnad. Det gick bra och jag hade grymt kul! Assiträffen var direkt efter på samma ställe. Vi spelade spel som jag van och lekte sardinburken. Man fick då vara på den kolsvarta vinden. En kille stod längst bort och helt plötsligt ropade han att han hade fått mörkersyn och kunde se hela rummet! Han började gå tillbaka och helt plötsligt hörde man ett brak. Sedan hördes det från golvet:"okej jag tar tillbaka det där!"

Jag kom därifrån typ halv tio. Var hemma tjugo i. Sedan var jag inte i säng förrän klockan var halv elva. Hehe busunge!

Amanda


30 dagar lista- dag 2 Staden du bor i

Jag bor i en liten stad utanför Göteborg. Den är vacker. Skog och en av Sveriges största vitsippefält. Några få ängar finns och sjöar. Fina badplatser och spegelblanka sjöar. Naturreservatet runt ridklubben är så otroligt fint! Jag älska min lilla stad.
 
Vi har lite mer än vad som behövs. Flera skolor och klädaffaärer. Nu ska Lindex komma hit också.Jag älskar min stad!
 
Amanda

Onsdag!

Onsdag idag! Kort dag, sedan stallet. Efter stallet blir det premiär i kören och sist stanna på assistentträff. En grym dag idag!

Amanda

Flätad

Ska sova nu. Med flätor! Känns ovant. Jag brukar ha uppsatt hår. Godnatt

Amanda


Rubrik hihi

Tittar på tv ensam

Amanda

Bjuder på bilderna


Färdiga

Det färdiga resultatet på bilden nedan. Kom nyss en man till vår dörr och frågade om vi ville ha målningar. Han ville också veta hur gammal jag var... Läskigt!

Amanda


Bakar med Noah

Bakar med min åttaåriga lillebror Noah. Han är bäst på att knäcka ägg. Eller inte. Han krossade ägget så att det åkte ut på diskbänken. Nu ska kakorna in ugnen. Mums!

Amanda

Jag och Noah


30 dagar lista- dag 1 Berätta om dig själv

Jag är en tjej på 14 år. Jag fyller år den 25 januari och fyller alltså 15 nästa gång. Jag har (just nu) mörkt, riktigt mörkt, brunt håt och grönbrunblå ögon. Ögonfärgen är min naturliga men inte hårfärgen. Jag är mycket ljusare i verkligheten. Mitt hår går till armhålan i längd om det är rakt, men det är lite lockigt naturligt. Jag som person är väldigt glad och sprallig. Skolan går lätt för mig och jag får höga omdömen. Mina vänner beskriver mig som snäll, glad och rolig. Min humor är inte den bästa, men jag älskar den ändå. Jag har ingen pojkvän, är alltså singel.
 
Min hobby är ridning, jag är i stallet fem dagar i veckan. Ridit har jag gjort i lite mer än 8 år. På samma ridskola helatiden. Jag har även gått i fotboll (slutade för typ två månader sedan) och hockey (slutade för ett år sedan). Jag har skött sammanlagt 4 hästar och varit medryttare på två. Den första hette Elsea, vi kom aldrig särskilt nära varann. Henne skötte jag en dag i veckan. Den andra var Wikke, honom vet ni mycket om. Han blev den perfekta hästen för mig. Jag saknar honom grymt mycket och tänker på honom varje dag. Den tredje var Toscana, med henne kom jag långt innan jag inte kunde ha kvar henne. Nu är hon såld och jag saknar henne men vet att hon har det bra. Min fjärde och femte kom samtidigt, de hette Hilda och Fee. Jag tyckte väldigt mycket om dem men utvecklades inte som jag ville. Så jag slutade för någon vecka sedan. Den sjätte och nuvarande är Revors. Jag hoppas på flera mysiga år med honom!
 
Jag har flera fantastiska vänner, så jag ägnar det sista åt att berätta för dem hur mycket de betyder för mig. Ni stöttar mig när jag behöver och jag finns för er. Jag älskar er!
 
Amanda
Mina underbara vänner, älskar er!

30 dagar lista

Tänkte köra en sån där 30 dagar lista. Hittade denna på den här bloggen!
 
1. Berätta om dig själv
2. Staden där du bor
3. Dina kompisar
4. En person du ser upp till
5. En bild på dig för 1 år sedan
6. Bloggarna du läser
7. Vem är den roligaste du vet?
8. Bild på din garderob
9. I din väska finns...?
10. Hur ser din framtid ut?
11. En bild på någon du saknar
12. En bild på ditt rum som det ser ut just nu
13. Ett kort någon annan tagit på dig
14. Din högsta dröm
15. En person/kändis du önskar att du träffat
16. Detta gör jag på helgerna
17. Hit vill jag åka innan jag dör
18. Här handlar jag helst
19. En vän som bor långt ifrån
20. Bild på det du köpte senast
21. Favorit ställe
22. En tv-serie du älskar
23. Ditt favorit nagellack
24. Ett kort på din data
25. Detta är jag beroende av
26. Något du vill ha just nu
27. Ditt framtida bröllop
28. Bild på sminket du brukar använda
29. Detta åt jag till frukost
30. Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar
 
Börjar idag med ett tidsinställt inlägg. Kommer upp runt lunch!
 
Amanda

Teori...

Ska ha teori på gympan nu. Kul! Sitter i skolan och väntar med mina vänner. Ska nog hitta på något kul...

Amanda

Bjuder på en ful bild på mig från i somras

Dagens ridpass+ Godnatt

Tänkte skriva om dagens ridpass. Hade Atlas. Han var pigg och stark och svår att ställa. När vi travade fram så red vi på en linje som liknade ett timglas. Efter ett tag så gjorde vi självständiga övergångar. Han lyssnade super och gick i form längre stunder. Efter det red vi i galopp på volterna. Atlas gick riktigt fint i vänster varv men var lite pigg i övergången. Han lugnade sig snabbt. I höger varv skulle vi sitta ned i övergången och då blev Atlas jättepigg. Han ville springa typ helatiden. Jag fick hålla in och ge efter flera gånger. Till slut blev han så irriterad att han bockade och stegrade lite smått. Det blev i alla fall fina fattningar. Sista kvarten skulle vi göra framdelsvändningar mest som repetition. Atlas var lätt att flytta men blev förböjd. Jag fick till en bra vändning i båda varven. Vi hann i och för sig bara med två vändningar i varje varv men aja! Älskar den ponnyn alltså

Hade också ett magical moment med Revors. Han lade mulen i mina händer och slickade på dem. Så mysig är han! Kände hur jag riktigt smälte. Det var jag värd efter dagen. Först dog min dator när det var 50 minuter kvar av sista lektionen. Sedan var bussen 10 minuter för sen. När jag tryckte på stopp så åkte bussen förbi hållplatsen så jag och en annan tjej i stallet fick gå av på en hållplats längre bort och gå till stallet i leran! Otur!

Nu ska jag i alla fall lägga mig. Godnatt!

Amanda

Bjuder på en gammal bild... Haha ser lite smått rädd ut!


In da school

Sitter i skolan nu och börjar om 15 minuter. Idag väntar stallet och ridning. 2 veckor kvar till egypten. LÄNGTAR!!

Amanda

Jag hängde inte riktigt med över hindret. Det var efter detta hinder som jag ramlade av, precis intill väggen...

Fikat

Fikat med bästa Josse i centrum. Hade mysigt! Nu sitter vi och är allmänt osociala.

Igår gick dagen i ett. Därför en sjukt dålig uppdatering. Först vakna och fixa mig, sedan köpa present till kvällen, efter det var jag assistent på en konfaträff, efter det gick jag på tjejmiddag hos saghar. Därav presenten som var ett grymt snyggt nagellack. Hade trevligt hela kvällen med mycket skratt. Vi gjorde även lite framtidsplaner hehe... Jag vet att det är tidigt att börja fundera på giftermål och barn. Det är ju ändå kul att försöka planera. Så att man har gränser liksom. Hehe vi e galna. Älskar er Loe och Saghar! Förresten tack Emma för ditt sällskap. Älskar dig!

Kära bloggläsare, ta inte det där på fel sätt. Älskar dem som kompisar!

Amanda

Haha vi e grymma! ;)


Tv

Tittar på tv. Har fortfarande ont i fingret. Känns ju bra! Skolan idag. Det gick bra. Efter det en snabbvisit i stallet hos Revors. Nu blir det mys med mamma!

Svarar på en kommentar från Stephanie: tack detsamma! Jag har ridit i 8 år på ridskola. Alltså sedan jag började förskolan! ;)

Amanda


Woop!

Full pott på franska provet. Ja, vi fick reda på resultaten idag. Efter skolan drog jag till en kompis. Vi hade superkul! Tror dock att jag har fått hälseneinflammation. Aj!

Amanda


Feeling better

Känns bättre idag i fingret. Det är ju fortfarande blått och svullet men jag får bita ihop. Franska provet kändes bra. Lite verb, glosor och lösförståelse samt hörförståelse. Nästa blir område. Sitter här med bästa Sofie! Stallet sedan. Tagga!!

Amanda

Du e bäst gumman <3 Sofie hittar ni HÄR!

Blå nagel och blått finger

Fick en biljardboll rakt på fingret på assiträffen. Det gjorde grymt ont. Fingret svullnade och jag kunde inte böja det. Känns bättre nu men det gör fortfarande ont. Har fått en blå fläck på nageln och fingret var typ blått innan. Hoppas att jag inte bröt det eller fick en spricka. Vi ska ju snart till Egypten! Gonatt bloggen!

Amanda

Mitt finger...


Lyckat!

Det blev vaccin. Märkte inte att hon gav mig sprutan. När jag hade fått den så visade pappa mig en blodfläck på tröjan. Hon hade satt plåstret för långt ned! Fint! Blod på en vit tröja... Efter det fick jag skjuts till Revors. Min fina häst! Mysig och duktig var han. Tog en lång promenad hem. Skönt att röra på sig. Har även varit på assistentträff. Det var jättekul. Satt i en hög i soffan. Hehehe...

Amanda


BIG eyes


OMG!!

Hittade nyss klippet med mig i! Jippie! Anynom, där fick du!
 
 
Känner mig asgrym nu! Bara en lektion kvar, sedan kanske en vaccination och efter det stallet och sedna assistentträff. Bloggar senare!
 
Amanda (Glad tjej)

Myspys

Har lite mysigt med en serie. Torka aldrig tårar utan handskar heter den. Den är supergrym! Hade utvecklingssamtal på morgonen. Det gick bra faktiskt. Tog inte särskilt lång tid. Efter det gympa. Löpning på asfalt. Synd att man har dåliga knän. Har hosta också. Känns ju bra. Efter skolan var det fiol. Det gick inte så bra då jag inte får till en del utav en låt. Blir så frustrerad! Ska i alla fall fortsätta att titta på serien nu. Rekommenderas starkt!

Amanda


Hoppat busponnyn

Hade hoppning idag på busponnyn Atlas. Fokus var anridning i trav och galopp. Vägen efter var också fokus. Vi hade ett hinder på diagonalen F-H och ett hinder på diagonalen M-H. Det gick super. Atlas bjöd och hoppade fint. Första gången vi skulle hoppa i galopp så bytte han inte. Det gjorde han andra gången. Jag har verkligen blivit säkrare och mindre rädd i hoppningen. Jag litar på Atlas och litar på att han kommer att hoppa. Älskar min lilla busponny!

Amanda


BIG hemlighet

Innan jag avslöjar vad det är så vill jag berätta för er att detta inte är helt säkert ännu. Men nästan säkert, det är bara några få saker som ska fixas till först.
 
Som ni vet så är jag inte medryttare på Fee och Hilda längre. Jag lade in ett inlägg på facebook att jag sökte ny och fick svar. Svaret kom från en tjej i närheten som behövde hjälp med sin c-ponny Nemo. Nemo ska snart förmodligen flyttas till ett annat stall, förhoppningsvis mitt. Jag skulle provridit igår mn det blev inte av då båda var trötta. Men jag ska snart provrida och kommer förmodligen att bli medryttare på honom. han passar mig perfekt då jag är dressyrintresserad och han är dressyrinriktad. Detta är som sagt inte helt säkert men jag ville bara berätta. Så hoppa inte högt av glädje ännu.
 
Amanda
 

Stupid people

Vissa är bara så dumma. Den personen vars elaka kommentarer nu syns på min blogg visar sin ip adress där man godkänner kommentarer. Det betyder att jag faktiskt kan spåra den hahaha. Vissa är bara för dumma. Sätter in ett tidsinställt inlägg och min Big hemlighet på g. Två lektioner kvar nu innan stallet! :D

Amanda

Off to school

Bloggar mer senare!

Amanda


Tänk vilka underbara människor som finns!

Blir sjukt glad för att det finns så många underbara människor där ute. Har umgåtts med några idag och fått en kommentar ifrån en annan. Tack Ester för din kommentar! Den gjorde min dag :)

Ska snart lägga mig men först blir det film. Rosa Pantern är bäst!

Amanda

Lägger in bilden från när jag träffade Danny. Bjuder på den trots att jag ler som en idiot...


Shoppat skor!

Shoppat höst och vinterskor med mamma. Vi fikade även på espresso house. Supermysigt och jag älskar verkligen deras chai latte. Avslöjar min BIG secret imorn. Hehehe...

Amanda

Fail...


Skrämt barn

Skrämt barn i församlingen idag. Det var superkul! Älskar verkligen assistenterna. Vi har alltid superkul och skrattar. Hade en grej på g idag. En hemlighet. Vill ni veta?

Amanda

Jag ser ut som ett monster men jag bjuder på det. Brukar inte se ut såhär..


Twitter reads My mind...

Rubriken säger allt...

Amanda


Lördag

Lördag idag! Vaknade typ halv elva. Det kändes ju bra. Åkte till stallet men hann inte borsta revors tyvärr. Sedan var det hem och dusha. Nu är det tv. En av karaktärerna heter Kevin. Kevin!!!!! Hehe bara Directioners förstår... Lördag betyder ju godis så jag ska äta godis idag. Fint jag skrev..

Amanda


Mysssss

Mys med familjen. Var i stallet hos Revors idag. Han har nästan lärt sig puss. Duktig häst! Skolan gick toppen hehe. Imorn blir det stallet igen. Då tillsammans med Emmy. Bakade nyss en äppelkaka med mamma. Smeten är alltid godast...

Amanda

Dålig kvalité på bilden, jag vet...


...

Asså ta detta med mig face2face. De frågade om någon mer ville prata och jag svarade ja. De tyckte att det var en bra idé eftersom att de redan hade klippbilder på mig i makeup-stolen. Så tekniskt sätt så frågade de mig. Du får tänka och tycka vad du vill men ska du säga något sånt här så skriver du ditt namn. Helst tar du det face2face för det du gör är riktigt fegt. Jag vet inte när eller om det kommer på tv. De fick massa andra intervjuer så det är inte ens säkert att han tar just min, Linnéas eller Josses. Jag skrev aldrig att det skulle komma på tv utan att det ANTAGLIGEN skulle komma på tv.

Amanda


Jadu...

Tro mig inte om du inte vill. Jag talar sanning, skulle aldrig ljuga för mina bloggläsare. Fråga vem som helst av mina vänner så får du se. Josse och Linnéa blev också intervjuade.

Amanda


Stylingen

Stylingbilden :)


Stylad tjej!

Är i stallet nu. Red igår och i fredags. Det gick bra förutom att fee fick damp när en rullskideåkare kom. Idag hade vi simtest och sedan gick vi på gymnasiemässan. Simningen gick bra. 200 m och lite livräddning samt några trampolin hopp. Gymnasiemässan var kul. Jag går ju bara i 8:an men det är bra att vara tidig. Blev stylad i håret och sminkad. Vid sminkningen kom någon från västnytt och ville fota mig. Sedan blev jag intervjuad och det kommer antagligen att sändas på tv!

Amanda!


Fiol

Var precis i skolan. Bakade kladdkaka på hemkunskapen och fick ett A på mitt SO arbete! Nu ska jag spela fiol och sedan ska jag ta spruta

Amanda


Ponny!

Insåg nyss hur mycket jag älskar att rida ponny och mindre hästar. Jag rider också dem bäst. Red Marwin idag. En pigg, kraftig ponny som inte är särskilt tung. Det gick riktigt bra faktiskt. Bär jag väl hittade hans knappar så gick han superfint. I galoppen så var han härlig. Han hade en mjuk galopp men man fick underhålla honom. Samma sak i övriga gångarter då han lätt blev uttråkad. Vi hade en övning som gick ut på att få in bogen på rakt spår och tvära lite. Det gick hyfsat. Efter det så drog jag hem. Innan stallet så var det skolan. No redovisningen blev inställd igen. Lärarens son blev sjuk. Det känns som att Gud inte vill att vi ska redovisa. Jag hatar redovisningar. Att prata inför klassen när man snubblar på ord vid nervositet är jobbigt. Nu ser jag på tv med mina bröder. Kuligt!

Amanda

Bildbomb på Revors (samt tre bilder på Marwin)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2296080/images/2012/pic_5073114addf2b367b000066f.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2296080/images/2012/pic_50731150e087c3024ec55bb6.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2296080/images/2012/pic_507311eee087c302b2985c3f.jpg" class="image">


Ponny!

Insåg nyss hur mycket jag älskar att rida ponny och mindre hästar. Jag rider också dem bäst. Red Marwin idag. En pigg, kraftig ponny som inte är särskilt tung. Det gick riktigt bra faktiskt. Bär jag väl hittade hans knappar så gick han superfint. I galoppen så var han härlig. Han hade en mjuk galopp men man fick underhålla honom. Samma sak i övriga gångarter då han lätt blev uttråkad. Vi hade en övning som gick ut på att få in bogen på rakt spår och tvära lite. Det gick hyfsat. Efter det så drog jag hem. Innan stallet så var det skolan. No redovisningen blev inställd igen. Lärarens son blev sjuk. Det känns som att Gud inte vill att vi ska redovisa. Jag hatar redovisningar. Att prata inför klassen när man snubblar på ord vid nervositet är jobbigt. Nu ser jag på tv med mina bröder. Kuligt!

Amanda

Bildbomb på Revors (samt tre bilder på Marwin)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2296080/images/2012/pic_5073114addf2b367b000066f.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2296080/images/2012/pic_50731150e087c3024ec55bb6.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2296080/images/2012/pic_507311eee087c302b2985c3f.jpg" class="image">


Lägret

Tänkte skriva lite om lägret. Under hela lägret så hade vi två tävlingar som löpte parallellt. Den ena var en lagtävling i fyra deltävlingar. Den var kul och man fick nya vänner. Mitt lag kom tvåa. Den andra var en enskild lek. Man fick ett namn på en lapp. Den skulle man "döda" (slå ut genom att låtsasdöda den person). Detta skulle ske utan vittnen och med ett låtsasvapen (t.ex en banan som pistol). Om man fick ett vittne så "dog" man. Om man "dödade" sitt offer så fick man offrets lapp och skulle "döda" en ny person. Mitt första offer fick ett vittne så jag fick hennes offer. Sedan blev jag "dödad" offentligt av en kille. Ingen såg det tyvärr. Min kompis tog dock hämnd och "dödade" honom (han var hennes offer). Det var en kul lek men man blev lite paranoid haha!

Hela helgen var supertrevlig och jag hade jättekul. Nattbion var supermysig och saker hände. Vi får se hur det går med det, ni kanske får veta. Har förresten fått en iPhone 4S vilket gör att jag kan ge er fler bilder via inläggen från mobilen!

Amanda

Videoblogg

 
Amanda
 

Pluggat

Pluggat med bästa Josse. Vi hade så kul. Först plugga lite, sedan mellanmål. Efter det ställde vi oss vid ytterdörren. En konstig tanke poppade upp i mitt huvud och jag sade den högt:"asså vad random det skulle vara om vi tog av oss strumporna och sprang omkring ute och skrek 'jag är en sten'!"
Josse tittar lurigt på mig och började ta av sig strumporna...
Efter vårt knasiga upptåg så gjorde vi en video som ska bli en musikvideo. Vi får se om jag lägger ut den. Innan var jag i skolan. Det var kul faktiskt. Förutom att gå i spöregn till gympan i tennishallen ungefär 15 minuters gångväg bort. Såg ut som en dränkt katt när jag kom fram. Väl framme slutade det att regna. Typiskt min otur!

Amanda


Home Again

Hemma igen. Har precis ätit framför tv:n. Assistentträffen var kul. Vi såg på film och käka chips och godis. Filmen hette Ligg med mig. Hehe den var rolig men pinsam. Innan var jag hos feé och red. Red en kort runda i spöregn först. Sedan kom jag tillbaka och då var länsstyrelsen där! Jag hade inte mockat! Mockade noggrant i ilfart. Innan var det skola och no prov på morgonen. Det kändes jättebra när jag skrev det. Imorn blir det revors. Har en BIG sak på g. Berättar när det är klart.

Amanda


Hiss och Diss

Tänkte köra en liten hiss och diss!
 
Hiss för:
Revors: Han kom som ett ljus i mitt mörker. Mitt i saknaden av Wikke kom han. Snälla, söta, keliga Revors. Min älskling. Ersätta Wikke kan han inte men han kan mildra saknaden. Han är så grymt fin, både på och bredvid. Älskar min häst!
Mina vänner- De stöttar mig genom allt och hjälper mig att ta mig ur jobbiga situationer. Som den i fredags (Ida och Filippa, ni vet, men skriv inget om det). Jag kan alltid vända mig till någon av dem om jag känner mig nere. Litar på dem till 100%! Ni är bäst och jag älskar er!
 
Diss för:
Falska människor- De som låtsas att de är vän med dig för att sedan såra dig. Jag har en sådan, en som säger att vi ska ses men när det kommer till at bestämma tid och plats så iggar personen. Jag blir så arg. Om du inte vill vara med mig så säg bara det!
 
Amanda :)
 

Wednesday

Onsdag idag. Slutar tidigt. Var hos feé igår. Det gick bra. Hon skötte sig super! Ska dit idag igen. Och så blir det ju assistentträff. I helgen ska vi ju på läger. Ska rida en kort runda idag. Lite lugnare också. Har ju ridit två svettiga pass nu. Aja ska göra mig iordning för skolan. Fast vi börjar ju 8.30 så det är ingen brådska!

Amanda


Red nyss

Hade revors! Blev sjukt glad och fick ett glädjeryck. Gjorde iordning honom och gick ned. När jag satt upp kändes det stort. Det gick ganska snabbt när han skrittade. I traven gick det också snabbt men normalt för en häst i hans storlek. I nedsittningen så funkade det inte alls. Det kändes stort och skumpigt. När vi fattade galopp så var det rena drömmen. Revors gick väldigt fint och i form. I vänster varv hände dock något. I ett språng så lyfte bakbenen, han hade gjort ett glädjeskutt! Efter galoppen var det en skrittpaus där revors blev lite rädd för en tjej som kom in på läktaren. Vi samlade upp tyglarna och gjorde skänkelvikning i båda varven. Den första skänkelvikningen undan höger gick bra fram till spegeln där revors blev rädd för sin egen spegelbild. Hela passet gick bra. Det kändes stort men han var lyhörd och duktig. Nedsittning i trav gick inte så bra men det var väl det enda. Jag älskar min knasiga häst och vill ha honom nästa gång också!

Amanda


Wiee!

Laddar med halstabletter och drar till skolan!!

Amanda


RSS 2.0