Veckans hälsning

Torsdag igen. Det betyder.... VECKANS HÄLSNING!! Lämna in en motivering och en kandidat ofc. Gärna adressen till bloggen om han eller hon har någon. Hoppas att jag får inte lite fler kandidater än bara en.

Byee
Amanda <3<3

Klart

Det är nu klart. Jag lägger inte ner bloggen. Men då måste ni ta ansvar. Ni måste kommentera mera och sprida ut om bloggen till så många ni kan. Annars lägger jag ned den.

Tack
Amanda <3<3

Lägga ner

Jag funderar på att lägga ner hela bloggen. Ingen läser typ längre. Inga kommentarer skrivs och ingen statistik höjs. Då är det inte kul att skriva ju! Så om du fortfarande läser bloggen och inte vill att jag ska sluta skriva, kommentera lite då!

Ciao
Amanda :(<3

Veckans hälsning<3

Nu ska vi sätta igång veckans hälsning igen. Lämna in din kandidat och en motivering till varför just din kandidat ska få veckans hälsning! Men kom ihåg att ni har bara idag på er att lämna in så gör det snabbt!!

Sätt igång
Amanda <3<3

Dåligt samvete

Jag har dåligt samvete för att jag inte bloggat på ett tag men jag har bara inte orkat. Det har varit mycket med hockeyn och den ska snart sluta tyvärr. Jag spelade match med 00-orna i söndags. Det blev lika och jag la en jättesnygg assist. Nästa säsong ska jag och en kompis till börja träna med 00-orna också plus att vi ska börja spela fler matcher med dem. Det är en helt annan stämning där. Ska fixa med veckans hälsning nu.

Vänta på
Amanda <3<3

Helgen

Ledsen att jag inte skrivit i helgen men anledningen till det är att jag har varit på hockeycup. Okej, visst gick det sämst för oss men jag är i alla fall glad. Jag och Hilde umgicks med några i ett norskt lag. De var snälla (och söta XD). Nu har jag precis ridit och jag sitter framför datorn och skriver lite överallt. Men jag drar nu!!

Hejdå
Amanda <3<3

Veckans hälsning

Förra veckas hälsning går till.... WILMA THORSLUND!! För att hon är en bra kompis och snäll. Älskar dig wilma, skrev hilde. Jag älskar henne också!

Kram
Amanda <3<3

Tänker

Jag tänkte på en sak. Ingen bra kommer vara borta i helgen så jag bestämmer veckans hälsning. Ni kommer alltså inte att få rösta som ni brukar. Nu sitter jag här hemma och har sett på tv, läst och gjort läxor. Men aja fortsätt med vad ni höll på med!

Hälsar
Amanda <3<3

Veckans hälsning<3

Nu ska vi ha veckans hälsning!! Ni lämnar in en kandidat och en motivering till varför just denna kille eller tjej ska ha veckans hälsning. Det kan vara ett syskon eller en bästa vän. Så skynda er att lämna in kandidater till veckans hälsning så kanske just din kandidat vinner!!

Lycka till
Amanda <3<3

Veckans boktips!!

Veckans boktips idag är lite udda.Eller inte. Har knappt börjat läs men aja.

Himlen börjar här av Jandy Nelson
Lennie har alltid levt i skuggan av sin storasyster. De står varann närmre än någon annan. De lever med sin mormor och morbror då mamman lämnat dem. En dag faller storasystern Bailey ihop i en hjärtattack och dör. Lennie sörjer sin syster mycket och inget tycks kunna hjälpa henne. Men när en ny kille börjar i klassen faller hon för honom direkt. Och livet tycks få en vändning. Denna bok griper en direkt och varje kapitel börjar med en dikt som Lennie skrivit och gömt någonstans. Man lever sig in i hennes känslor. En stark femma på den.

Hemma

Jag är hemma idag med ögoninflammation på båda ögonen. Annars mår jag bra förutom att ögonen rinner och gör ont. Min bror sitter vid datorn och jag kollar på tv. Jag tänker också på vilket boktips som ska komma senare idag. Jag tror jag vet vilket.

Längta vidare nu
Amanda <3<3

Vänta och vänta

Jag sitter hemma nu och väntar. Vi ska träna hockey snart. Jag vet inte vad jag ska skriva men jag skriver ändå. På torsdag (samma dag som veckans hälsning startas) ska jag till Louise och fixa design+header. Så snart är det personligt typ. Lyssnar på shakira på spotify (hon e grymmast XD). Måste sluta skriva och packa hockeyväskan.

Tjoooo
Amanda <3<3

Allt möjligt XD

Jag sitter i skolan med ögoninflammation. Det suger. Igår var en bra dag. Jag var först i skolan (garvade ihjäl mig) och övade på valsen till kabarén. Sedan stack jag till stallet. Jag hade Salea och hon var jätteduktig. Sedan hade jag hockeyträning. Vi ska på cup i helgen så jag kan inte blogga då. Jag somnade gott när jag kom hem. Nu sitter här och bara sitter ner. Ska be Louise hjälpa mig med en design nu.

Byee darlings
Amanda <3<3

hihihohahahaha

Jag sitter i skolan me de bästa kompisarna ever.
Vackra?? (iaf nt jag)

En säker, en osäker hehe

neeeeeeee

Hehehe sesss
Amanda <3<3

Tröööökigt!!

Jag har tråkigt! varför vet jag inte. Har ingen att vara me för alla e upptagna. Typ. Ngn som har en idé på vad jag kan göra? Förresten måste jag rätta titeln på boken igår. Den heter Vår lilla hemlighet. Men annars är det bra.

See you
Amanda <3<3

Skola+ boktips

Jag sitter i skolan med världens bästa kompisar. Jag glömde boktipset i veckan så jag tar det nu.

Vår hemlighet av Toni Maguire
Antoinette bodde med sin mamma efter att pappan gått ut i krig. Hon är lycklig och ser på sin far som en gäst. När pappan äntligen kommer hem är Antionette överlycklig och det är hennes mor med. De flyttar till et hus på landet och bor där länge. Vid 6 års ålder börjar hennes far att våldta henne. Han säger att hon inte får säga till någon men det gör hon. Hon säger till sin mor men mamman säger bara att hon aldrig mer får prata om det. År efter år av sexuellt utnyttjande följer. Vid 14 års ålder blir hon gravid med sin fars barn. Detta får stora konsekvenser.
Denna bok är hemsk men man kan inte sluta läsa. Det värsta är att detta har hänt på riktigt då hon själv har skrivit boken. Den rekommenderas verkligen och får betyget 5 av 5!

Byee
Amanda <3<3

Dagen

Idag har jag haft det kul med världens bästa kompisar Sofie, Louise, Maja, Pauline och Linnéa. På slöjden tog jag och Maja några roliga bilder. Efter skolan var jag med Linnéa. Vi skulle köra anden i glaset men det funkade inte. Sedan hämtade hennes mamma henne. Nu sitter jag här och ska fixa med lite läxor. Jag har tråkigt. Men sedan ska jag spela ett kul mobilspel (bubble Buster) ända tills jag ska träna hockey.

Au revoir
Amanda <3<3

Haha

Jag sitter i skolan och tänker. Vi börjar snart. Igår red jag Atlas, han var pigg men snäll. Mina kompisar tar bilder. De blir helt weird. Älskar dem!!
Louises blogg
Sofies blogg
Majas blogg

Besök gärna!! Snart fixas designen på min blogg!!

Byee
Amanda <3<3


P.S Jag älskar er tjejer!! D.S

RSS 2.0