Studiepass sedan stallet

HEJ! Var hos pauo igår, hon är okej som tur är. Sedan var jag hemma. Såg på Grey's anatomy på kvällen med mamma. Idag har jag haft musik, gympa, slöjd och NO. Nu har jag studiepass. Skriver på en berättelse som KANSKE kommer ut på wiolaanoveller. Efter detta ska jag till stallet, vi slutar typ när som helst nu. Måste ladda dtorn hemma. Tjoho! Måste dra nu. Puss!

Amanda

Kul med Sofie på slöjden <3

Igår+ planer idag

Hej! Igår gjorde jag inte så mycket. Jag var i skolan, drog hem och bara var hemma. Har fått hjärnskakning efter en vurpa i lördags. Kul. Dessutom hade Pauline ramlat av på ridningen och brutit nyckelbenet. Sofie ringde och berättade. Jag grät när hon sade det. Tillslut blev det bara tårar i telefon. Men hon är okej nu som tur är. Idag ska jag till henne och muntrar upp henne. Sedan ska jag hem och passa lilla Noah. Inte så mycket planer alltså.
Om jag skulle göra en sångvideo, vilken sång skulle ni vilja att jag skulle sjunga då?

Amanda

Igga mitt leende...

Frågor

Har fått en fråga på frågestunden. Men jag vill ha mer! Det kan vara galna eller normala frågor. Om hästar, ödlor eller mig. Bara jag får minst tre frågor till. Blir nog att jag inte lägger ner bloggen då. Tack för kommentarerna igår btw. Puss

Amanda

Första bilden på bloggen. Jämför denna med den senaste bilden då.
image description
Hur har jag förändrats?

Nu snackar vi volym...

Hej! Kom ganska precis hem från stallet. Hade Ned, han brukar vara seg men han var riktigt duktig idag. Det gick och jag är nöjd. Dessutom skrittade vi ut lite oxå. Snart ska jag dusha. Jag lekte lite med håret. Man kan kalla det volym i håret asså. Jag menar, kolla bilden. Igga bara min blick och uttryckslösa mun. Men någorlunda fin blev bilden. Måste dra. Puss!

Amanda


Tjaooo

Sitter i skolan. Vet inte om jag orkar ha bloggen mera. Får typ inga besökare vilket gör att jag inte orkar blogga så... Idag ska jag till stallet och sköta och rida. Så ska jag ha redovisning i SO:n. Inga frågor heller, inga kommentarer eller nåt. Inte så värst jättekul. Inga besökare på www.wiolaanoveller.blogg.se heller. Kom igen nu, ni som fortfarande läser, kommentera och sprid bloggen så fortsätter jag. JAG LITAR PÅ ER! Puss

Amanda


Frågestund

Tänkte ha en liten frågestund på bloggen nu. Som lite upphämtning efter mina små pauser... Fråga vad ni vill så ska jag försöka svara på det :)

Amanda

RSS 2.0