Mitten av veckan

Samma tid några dagar senare. Jag har nog hittat många nya vänner och bytt nr. Fått beröm kanske. Lite hemlängtan har väl alla men jag skiter i det. Min facebook är nog överfull med händelser. Jag har nog träningsverk och skrattkramp. Hade jag förra året i alla fall. Tänkte hälsa till någon som betyder mycket.
Mamma, du känner mig bäst av alla. Du har alltid funnits där och du ska veta att även när jag är arg så älskar jag dig mest av allt. Utan dig skulle inte jag vara någonting. Puss!
Nu kommer ännu en låt som jag bara älskar och den får mig att gråta.

Får mig att tänka på min älskling kvar där hemma. Du betyder mest! Älskar dig!

Amanda <3<3

Andra dagen

Andra dagen i leksand på hockeylägret. Hur känner jag mig? Har jag fått nya kompisar eller håller jag mig till min bror och hans kompis? Jag tror att jag har det riktigt roligt och typ äter lunch just nu. Tänker på er. Längtar jag efter min familj? Nej tror faktiskt inte det. Men för att lilla jag ska ha det bra så lägger jag in en video.
Tyckte först att denna var sämst men nu älskar jag den!! Kanske känner mig lite loca just nu.

Amanda <3<3

Gonatt <33

Nu ska jag lägga mig. Tidigt, jag vet men jag ska ju åka till Leksand halv fem i morgon bitti. Ingen kommer nog vara vaken förutom jag, min bror, min pappa, min brors kompis och hans pappa. Kommer nog vara trött men tråkigt har jag nog inte. Statistik idag: 5 unika besökare och 30 någonting sidvisningar. Vill oxå påminna er om frågestunden på bloggen som är under tiden jag är borta. Fråga vad ni vill! Men nu ska lilla Manda sova. Gonatt alla kära bloggläsare, ses om en vecka!!


Amanda :) <3


En grym låt till er :)

Last day at home before LEKSAND!!

Först och främst vill jag berömma er. Statistikrekord igår!! 22 unika besökare var rekordet! 63 Sidvisningar (har haft 74 innan). Fortsätt med detta när jag är borta! Har fixat tidsinställda inlägg. Ett på måndag, ett på onsdag och ett på lördag. Och glöm inte frågestund! Vill ha massor av frågor att svara på när jag kommer hem. Nu sitter jag här hos farmor och farfar. Har "bott" här sedan i tisdags. Idag kommer pappa och hämtar hem mig och min yngsta lillebror. Taggar inför i morgon. Lägga mig tidigt idag och upp tidigt i morgon. Kanske jag kommer blogga på vägen upp om jag inte sover... Jag ska nämligen åka halv fem på morgonen (TIDIGT!!) så det blir att gå upp i tid. Men tråkigt i bilen kommer jag inte ha. För min äldsta lillebrorsa och hans kompis kommer vara med. Och de är roliga! Idag blir det packa och vila upp mig. Skulle egentligen träffat min kille idag men han skulle till sin sommarstuga så vi får ses efter Leksand. Kommer nog att ändra lite på veckans hälsning. Men vi får se. Sedan funderar jag på att starta bokblogg. Några förslag till namn? Kanske har en idé Wiolaasbokblogg eller böckerelivet? Vilken av dem? Ska nog dra nu. STÄLL MÅNGA FRÅGOR NU!!!

Amanda <3

En länk då

Fler läsare via denna länk till bloggriket!!

Amanda <3<3

FRÅGESTUND!!!!

Startar nu frågestund på bloggen som är igång från och med nu och fram till söndag nästa vecka. Så passa på att ställa frågör till mig som du vill ha svar på. Jag svarar! Kanske inte på alla men på många. Så tveka inte utan ställ frågor så kanske just du får ett svar!!

Amanda <3<3

Midsommar

Idag e det midsommar. Då ska alla ha det bra. Man vill ju inte vara ensam på midsommar. Jag sak tillbringa min midsommar med farmor, farfar och min yngsta lillebror. Vi sak ha det gött hela dagen!! Nu gör jag inget speciellt. Chattar på fb eller nåt och kollar folks bloggar. Någon mysig som har hittat in kanske. Skall nog fixa nått tidsinställt inlägg som ni kan få under tiden jag är borta men det får bli en överraskning... Har totalt idétorka nu så jag slutar skriva!

Byee
Amanda <3<3

Tagga! Hälsningar och FRÅGESTUND!!

Tagga,tagga,tagga! Snart dags för hockeyläger i leksand. Vill bara hälsa lite till några finingar.
Linnea, du e underbar på alla sätt. Redan från första dagen i skolan kände jag ett sug till dig. Men jag vågade inte riktigt vara med dig för jag tyckte att du tillhörde en av de coola. Men när vi sedan blev vänner så visste jag att vi skulle vara vänne länge. att få sjunga med dig inför publik två gånger har varit en ära. Jag hoppas att vi e bästisar livet ut! Älskar dig nea!!
Nellie, jag känner inte dig men jag känner på mig att vi skulle kunna bli bra vänner. Du är bara elva år men du brinner för det du gör. Jag är så imponerad av dig. Hoppas vi blir vänner!
Sofie, du e så grymt söt och snäll. Tjata inte emot för alla vet att du e sötast. Du har funnits för mig ända sedan vi blev vänner och jag hoppas att det ska fortsätta så. Puss på dig Sofie!!
Pauline, Min alldeles egna crazy kompis. Det finns inte ord för hur sjukt snäll o underbar du är. Vi kom överens rån första stund och nu är vi oskjiljbara. Vi två föralltid gmn! Älskar dig!!
Louise, synd att vi inte träffas så ofta. Första dagen du kom så blev vi vänner och har varit bästisar sen dess. Du e så fin o glad o sprallig. Vi har minnen trots att vi inte ens har känt varann i ett år. Vi måste träffas snart!!!
Maja, du trodde väl inte att jag skulle glömma dig? Klart jag inte gör sötnos! Du e ljuset i mörkret. Du har alltid varit glad. Jag bara älskar ditt skratt. Puss!!
Josse, Min lilla gullunge! Vi har varit bästisar länge och faktiskt lyckats hålla kontakten bra. Vi har alltid roligt tillsammans och kommer fortsätta att ha det. Du e den söta av oss och alltid så snäll. Ville bara att du ska veta att du fortfarande betyder massa för mig.
Amanda, Vi har känt varann så länge. Du är som en syster för mig. Jag kan alltid ringa dig om jag mår piss och du ska veta att du kan ringa mig om nåt e fel. Jag älskar dig så sjukt mycket så gör mig en tjänst och lämna mig aldrig!!
Hilde, du e min o bara min bästis. Du har alltid funnits för mig o alla våra bråk har bara fått oss att komma närmre varann. Du är min fina klant. Var inte ledsen för att du står sist här. Fint folk kommer sist. Snälla du, fortsätt vara min bästis i framtiden så e jag din. Älskar dig, puss!
Och till alla er som inte står med, jag kanske hälsar till er i något annat inlägg.

Kram
Amanda <3<3

PS Sätter nu igång frågestund på bloggen som jag svarar på när jag kommer tillbaka från leksand!! DS

Liseberg, Match o shopping

Har varit på liseberg tre dagar i rad. I onsdags, torsdags o igår. Var där me bästa Frida och vi träffade jättesöta killar. Men de sötaste var från igår. De bor typ i gränna eller nåt. Frida o Josse (som oxå var me) skickade fram mig att snacka me killarna, man e ju mdig lixom, men jag vågade inte så jag bad en klass- "kamrat" om hjälp o han skrek till dem att vi gillade dem så jag fick gå dit o prata me dem. De stirrade på lilla mig så jag blev superrädd. Sen åkte vi lite me dom innan vi drog. När josse dratt hem träffade jag o frida en av killarna igen. Vi skulle be om hans nr men vågade inte så vi skickade fram en annan kille från klassen och fick hans nr.
Idag har jag spelat fotbollsmatch emot kungälv o vi vann me 1-0, assnyggt mål av Elin!! Sen drog jag o mamma o shoppade. Vi köpte jättesnygga skor och en skitgullig klänning o tights (stavning). Det är secret skolavslutningskläder...

Dagens Manda, ful men den kan man väl bjuda på...

Ha det gött
Amanda <3<3

RSS 2.0