Dålig update

Vet att jag har uppdaterat dåligt de två senaste dagarna. Har inte gjort så mycket skillnad från annars. Fast jag var med hilde igår. Länge sedan! Vi chattade med några på fb och gick ut och fotade med en gammal systemkamera. Fast filmen tog slut... Hemma hade vi fredagsmys med ben o Jerry och chips. Idag har vi haft visning i huset o under tiden var jag o Elias ute. Klockan tre kommer släkten och ska ha kalas för mig. Jippie! Nu kollar jag på rv me Noah. Mys!
Vad skulle ni vilja se på mun blogg?

Amanda


Födelsedag

Då var födelsedagen över! Haft en awesome dag. Väckt med frukost på sängen. Fick en del presenter. Underkläder (Björn Borg), löptights (supernova), en grej som man kan stoppa sin iphone i när man springer så kan man lyssna på musik och en väska (Björn Borg). Massa grattis irl o på fb. Grymt! efter skolan gick jag över till mammas jobb och fick skjuts hem. Hemma bakade jag kladdkaka innan mormor o morfar kom. Vi fikade o de stannade innan de drog hem. Jag rig det lugnt resten av kvällen. Nu ska jag sova. Godnatt!

Amanda


Tagga imorn!!

Då är det snart min födelsedag då. Bara natten kvar. Var på PRAO idag. Gjorde samma saker som igår typ. Fast uteslut wikke och Toscana. Sedan behövde jag leda lilla Fia då nybörjare skulle åka pulka bakom henne. Så jag sprang i snön. Mina tår blev till isklumpar. Ush. Fick också veta att allt är bra nu med tjejen i min grupp som föll av. Hon hade brutit armen och den hade gått ur led. Men hon mår bra nu! Eller jag förstod det så. Jag tittade också på när Sofie och Therese red. Pauline var inte där för hon slutade sent på praoen. Sofie hade marwin. De passade sjukt bra ihop. Har tyvärr ingen bild på det. Det gick bra för dem. Therese hade fabienne. Hon var sjukt glad för det är hennes sköthäst. Hin har ganska skumpig trav men Therese gjorde det jättebra! Nu är jag hemma. Kommer antagligen inte kunna sova men det får vara så. Ska sätta mig och läsa nu. Jippie!

Amanda

Ni får en bild på Atlas, en av mina favvisar!


Tagga PRAO!

Tagga att dra till praoen. Stallet då. Börjar om tjugo. Hoppas jag får rida. Outfit: skor från Börjes (stålhätta), underställ från stadium, t-shirt från stadium, byxor från hööks, strumpor från Börjes och nu jacka från hööks.

Amanda


2 dagar!!

2 dagar kvar nu. Idag har jag praoat. På stallet ofc. Vart där sen åtta. Praoat med Tilde och Sofie. Haft sjukt kul. Släppt ut och in hästar, mockat, fodrat, tvättat vattenkoppar och städat. Sedan borstade jag Toscana o wikke, mockade hos Toscana och gjorde toscanas mat. Efter det ville en tjej att jag skulle gå bredvid henne på hennes lektion. Hon var så nervös stackarn. Jag skulle ändå ha lektion efter o fleur skulle gå med på lektionen innan så jag gick bredvid tjejen. Det gick bra för henne. På min lektion skulle vi hoppa. Sofie kollade på. En tjej hade Odin och han började skena. Hon flög av två gånger och andra gången föll hon in i väggen. Hon tog emot med armen sp skrek hon: min arm e helt sne!
Det var den också! Vi satt kvar o var sjukt rädda men kunde inte göra nåt. Sofie fick ta Odin och vår ridlärare ringde ambulansen. De trodde att hon hade brutit den! Tänker på dig Martina! Vi fick hoppa av och leda upp hästarna. Nu sitter jag hemma och taggar för PRAO imorn igen. Ni får en bild på söta wikke <3

Amanda


3 dagar kvar!!

Hej! Hoppträningen gick sådär. Jag är ju hopprädd och så fick jag en häst som bockade ganska mycket. Så jag fick lära mig grunderna och hoppade typ bara 20-30 cm. Men det var ju bra också. Sedan sov jag, pauline och Wilma över hos pauline. Vi var ute till två. På lördagen såg vi en film och var ute i snön o åkte pulka o fotograferade. Idag ska jag vara med dem igen. Har precis varit i det nya huset och kollat där. Det var fint!

Amanda


Tagga! Tagga! Tagga!

Tagga för att sluta om en timme. 5 dagar kvar till min födelsedag. Igår gjorde jag inte så mycket. Var i skolan och stallet. Idag ska jag och hoppträna med Pauline och Sofie! Min present från dem. Drar direkt efter skolan. Längtar sjukt mycket!! Ikväll ska jag förmodligen sova över men Pauline och Wilma. Annars blir det imorn. Sitter på rast och ska snart ha mentorstid. Massa olika musik. Ont i huvet!? Måste dra, bloggar mer ikväll!

Amanda

Haha min bror i bakgrunden <3

En vecka kvar!!

Ja, det är en vecka kvar! Till vad? Jo tills jag fyller 14 år. Jag fyller fjortis, jippie! Men jag blir ingen fjortis, det lovar jag er. Ledsen att jag inte bloggat de senaste dagarna. Men nu kommer lte sammanfattning.

Söndag: Jag var på konfirmationsträff (dagläger) hela dagen. Hade riktigt kul och trevligt! Fick en del nya kompisar och så.
Måndag: Var i skolan sedan drog jag till stallet. Hade Fleur på lektionen, hon var RIKTIGT jobbig. Bockade lite och så och höll på med huvudet jättemycket.
Tisdag: Var i skolan. Sedan hade vi uppstart med fotbollen, åt och spelade volleyboll. Det gick sämst.
Idag ska jag förmodligen till stallet. Bloggar förhoppningsvis ikväll.

amanda

Lördag igen då+ igår

Jag hann inte uppdatera igår. Jag var hemma hela dagen och var vrålförkyld. På eftermiddagen hade vi visning i huset så jag o pappa lämnade mina bröder hos varsin kompis. Efter det åkte vi till bibblan men när vi kom så sa de att de skulle stänga snart så vi drog till farmor och farfar. Först var de inte hemma men vi gick in ändå för pappa hade nyckel. Efter någon minut kom de. Vi hade trevligt och åt mackor. När vi drog hem köpte vi fredagsmys. Hemma gjorde mamma maten och efter en stund skulle pappa till elias träning. Så jag o mamma var ensamma. Vi satte oss och åt och shakade loss till 100 greatest hits of the 80's. När Irene huss började kollade vi på den och åt fredagsmys. När den var slut kollade vi på tyst vittne. Sedan lade vi oss.
Idag skulle jag gått på kalas för mina mostrar (de är inte tvillingar men födda på samma dag, de fyller år imorn), men jag kan ju inte gå då jag är sjuk så jag får vara hemma. Imorgon ska jag förhoppningsvis på dagläger med konfirmationen så det blir nog inte jättebra uppdatering imorn.

Amanda

Fredag den 13:de...

Fredag den trettonde och jag är hemma. Sjuk. Snoret rinner o jag hostar som aldrig förr. Mår helt enkelt piss. Försöker sova men det funkar inte. Hoppas att ni får det bättre idag!
Vad ska ni göra efter skolan?
Vad tycker ni om min nya header?

Amanda


Kvällen o tack!

Jag mår visserligen sämst idag. men det kan ju inte bli värre eller? Som ni märkt har jag fått en ny header. Vi tackar therese för det! Det blir ett kort inlägg idag. Har inte gjort så mycket. bara varit hemma och latat mig. Nu tittar jag på tv med mina bröder.
Vill bara tacka er för statistiken idag. Fortsätt så!

Amanda

hej Therese här! :)

hej alla amanda läsare! :)
jag heter Therese och är Amandas kompis! :)
vi känner varandra igenom fotbollen (som ja gick i förut) och nu ridningen! :)
det e jag som fixat amanda header :)
lite info om mej:
namn; Therse Ekendahl
ålder;13 (1998)
intresse; Hästar fotografering älskar även ONE DIRECTION!!!!! helt såld på dem :D Louis e min favvo :)
djur; har en hund so heter rocky och är en 8 månaders flatcoatedretriver
hehe lite info;) jag har även en medryttarhäst! :)
det ejag :)
vill även hälsatill Zayn som fyller 19 år idag :D grattis till dej! hehe han kommer ju inte se det men ändå:)
zayn!
Louis Tomlinson♥
hejdå!
//therese

Happy B-day Zayn

För er som inte vet vem Zayn Malik är, han är en kille i det brittiska pojkbandet One direction. Han fyller år idag så detta inlägget är till honom. Vet att han inte kommer att se det men man kan ju alltid hylla någon. Hipp hipp hurra hurra hurra hurra! GRATTIS ZAYN!!!


(tyvärr vill inte bilden laddas upp men jag får nöja mig med det)

Sjukt mycket otur

Asså jag har sån grym otur. Vissa vet att jag innan lovet var sjuk. Nu är jag typ sjuk igen. Åhhhh! Jag har jätteonr i halsen och hostar så att jag knappt kan andas. Slemhosta så det låter när jag andas in. Vad gör man då? Man sitter inne på fb, kollar på tv, sms:ar, skriver berättelse och har allmänt tråkigt. Och Sofie som äntligen mindes att ta med min julklapp. Den blir närmre min födelsedag. Om 13 dagar blir jag 14. Som min kompis sade (hon är 1 vecka äldre än mig), jag fyller fjortis! Men någon fjortis ska jag inte bli, lovar. Statistiken ligger inte på topp just nu så ni som läser, LÄS, FÖLJ OCH SPRID! Antar att det inte blir någon fotboll idag heller och definitivt inte stallet. Måste prata med Andrea att jag inte kan ta Toscana.

Amanda

Min fina lille wikke (ursäkta att bilden är sne...)

Godnatt

Jag ska sova nu men tänkte bara berätta om min dag. Var i skolan. Hes som bara den. Hostade så jag typ inte kunde andas. Efter skolan sprack min plan att jogga så jag drog till stallet och myste lite med hästarna. Borstade wikke när hans andra skötare inte hann. Vid fem blev jag hämtad och drog hem och åt. Halsen är värre så jag vet inte hur det blir med skola imorn. Oavsett så blir det inget sportande. Nu ska jag sova som rubriken avslöjar. När jag fått lite fler läsare tänkte jag lägga ut en video när jag sjunger och starta igång med veckans hälsning igen. Då skickar ni kandidaterna till min mail [email protected] där skickar ni även era röster senare i veckan. Men det blir som sagt när jag har runt 20 läsare om dagen. Videon kommer oxå runt där men min hals måste vara okej först. Godnatt igen!

Amanda


Tisdag och morgon onsdag

Hej! Ledsen att jag inte bloggade igår men jag hade inte tid. Första dagen i skolan igår. Ganska så nice men jag hade hosta typ hela dagen. Sedan hade vi visning i huset. Efter det skulle jag på möte med fotbollen och kolla vad vi skulle göra i år. Käkade mig tjock på fikabröd... När jag kom hem gjorde jag iordning mig, läste och somnade. Idag har jag inte gjort så mycket. Vi börjar en kvart senare idag så det är ganska skönt. Bloggar mer ikväll förhoppningsvis.

Amanda

Sista lovdagen :(

Sista lovdagen idag då. Skulle varit i stallet nio men vaknade fem i nio. En timme senare var jag i stallet. Jag mockade, fodrade, borstade o släppte in hästarna. Sedan borstade jag wikke o Toscana, samt mockade och gjorde hennes mat. Efter det skulle jag rida. Jag hade fleur. Hon var pigg o ville inte lyda hjälperna. Vi var först sju men en ramla av o gick upp. Hoppas hon är okej nu. Nu är jag hemma och kollar på pakten med Noah.
Hur har ni haft det?

Amanda


Tack!

Ville tacka er såhär i slutet av dagen. Har gått från en unik o en sidvisning till 61 sidvisningar o 35 unika. Keep it up everyone!

Läs, följ, sprid

Amanda <3<3


Bilder

Lite bilder som pauo tagit på mig. Vilken är finast?

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Skriv vilket nr du tycker bäst om i kommentar (numret står under bilden)!

Amanda

Paus

Hej! Har haft en liten paus. Ledsen för det. Men nu är jag tillbaka igen! Har haft ett underbart jullov med en del djur och ishallar. Jag har tittat på en cup. Var på my dog mässan i fredags. Massa gulliga hundar. Men jag är fast vid Portugisiska vattenhundar. Så söta o lurviga! Jag har varit med Pauline en del. Sjungit och så. Inte så mycket i stallet men klart att jag har varit där! Idag har jag bara slappat. Varit på datan och druckit lite glögg. Efter, jag vet.
Vad har ni gjort på jullovet?
Skulle ni vilja ha en video på när jag sjunger?

Amanda

RSS 2.0