God morgon

Godmorgon världen. Jag bloggar nu. Fast det vet ni nog.. Jag sitter i skolan me bästa Pauo och gör något. Har tråååkigt!! Vad mer ska man skriva då? Kanske att jag ska ha fotbollsmatch imorn (tror jag). Aja vet inte mer nu typ så jag drar.

Good luck everyone
Amanda <3<3

Veckans boktips!!

Veckans boktips fastnade jag för redan på första sidan.
Cirkeln av Sara Bergmark Elfgren och Mats Bergstrand
De ska vara sju. Men det är bara sex kvar. Sex ungdomar med krafter. De är helt olika men de måste lära sig samarbeta. Ingen får veta att d är utvalda. Utan varann kan de inte besegra ondskan.
Denna bok är en bok man fastnar för direkt. Den är spännande hela boken igenom. Betyget är alltså 6 av 5

LÄÄÄÄS
Amanda <3<3

Lov!

Har inte skrivit på hela lovet så jag skriver nu.
Söndag: Var med mina bästa kompisar Amanda och Josefin. De är som systrar för mig. Vi sov över.
Måndag: Åkte till hornborgarsjön och såg på tranor. Och lekte akrobat med tjejerna. Sedan hoppade jag Fia.
Tisdag: Var med Amanda (en annan) vi spionerade på folk och var i centrum. Jag köpte också en kamera!
Onsdag: Jag var på bio med mamma och mina bröder. Plus brödernas kompisar och Noahs kompis mamma. Vi såg på Hur många lingon finns det i världen? Den var bra och sorglig. men jag grät inte.

See yaa
Amanda <3<3

Prao!

Jag har praoat idag och igår. På sjöfartsmuséet. Det var jätteroligt!! Men det är ingen idé att ni ringer dit om ni inte känner någon som känner nån där eller om ni själva känner någon som jobbar där för de kommer att säga nej annars. Vi har fått mata fiskarna och gjort andra saker, jag och min bror asså. Jag är ledsen om jag länkade till fel sofie. Här ä den rätta! Besök och kommentera bloggen som en fin bästis äger!

Älskar er
Amanda <3<3

Tjoo

I helgen gick det sådär. Vi åkte ut i semi. Igår hade jag kul, jag blev klar med en låt i garageband. Sedan red jag. jag hade Bruniz. men jag gillar inte honom sådär jättemycket... nu sitter jag i skolan med bästa Emma, Sofie och Pauline. Jag och Sofie ska göra en låt i garageband nu så..

Ciao
Amanda <3<3

Cup!!

Idag har jag varit på fotbollscup. Vi spelade gruppspel och vann gruppen! Vi har gått till semi och den spelas imorn. Ni fattar typ inte veckans hälsning va? För jag får ju inte in några kandidater! Det är rätt så irriterande. Jag menar, jag kan ju ta bort den helt...

Kraam
Amanda <3<3

dagen

Jag har precis kommit hem och sitter nu vid datorn. Idag har det varit bra. Det ska komma nya elever till min skola efter påsk. De var och hälsade på idag. Många nya vänner kommer jag nog att få. sedan åkte jag och klippte mig. Jag klippte upp håret och klippte lugg.

Before..

After...
Bilden på hur det såg ut innan är tagen år 2010 någon gång i november.

Byee
Amanda <3<3

Veckans hälsning<3 fortsättning!

Vi har fått in en kandidat och det är jag till veckans hälsning. Motivering: För att jag är bäst, alltid finns där och förstår bäst!!!!
Men jag tänker ge er en chans till!! Minst en kandidat till ska med innan vi kan göra den slutgiltiga röstningen. Så kom igen nu!

Kraam
Amanda <3<3

Haha

Hej jag sitter i skolan med bästa Josefin, Louise och Maja. Här är lite bilder.

Tjaaaa

Vill inte vara med...

Två linslusar hehe

Har lite tråkigt??

Skratta nu
Amanda <3<3

P.S Kommentera era kandidater till veckans hälsning nu!! D.S

Veckans hälsning<3

Nu är det dags för veckans hälsning igen. För er som inte vet vad det är så ska ni kommentera en person som  du vill hälsa till. Motivera också varför just den personen ska ha veckans hälsning. Ex: "Jag tycker att Anna ska ha veckans hälsning för att hon är snäll och finns alltid där för en."
Så kom igen nu!

Ses
Amanda <3<3

Veckans boktips!!

Veckans boktips idag är...
Lärarinnan i Villette av Ingrid Hedström
En lärarinna blir påkörd i den lilla staden Villette. Hon dör och snart är rykten igång. Vittnen säger att det var med mening..
Mer kan jag tyvärr inte berätta...
Denna bok var sådär bra i början och slutet. Men mitten var spännande. den får betyg 3 av 5.

Byee
Amanda <3<3

Väntar..

Jag sitter här i skolan och väntar.. Jag ska ha utvecklingssamtal snart. På facebook händer det ingenting. Jag skämtar inte. hade redovisning på svenskan idag. Det gick bra. Jag redovisade min faktatext om puman. Snart kommer boktipset!!

Längta på
Amanda <3<3

Skolan

Jag sitter här i skolan och tänker på ett bra boktips. Bredvid mig sitter bästa Pauline och lyssnar på musik. Och nu äntligen är designen klar!! Det tackar vi Louise för. Kommentera gärna! Men nu måste jag gå för skolan börjar.

Hejdå
Amanda <3<3

Hemma

Jag sitter hemma efter en dag i skolan. På slöjden var det kul. En i klassen skaffade blogg idag. Bloggen syns här! Haha tror den är mest på skoj men den är ändå värd att läsa.Har skaffat ett gummiband i munnen för att flytta tillbaka en tand utanför tandraden. När designen är klar kan ni gärna kommentera! Sprid ut om min blogg också. Men nu måste jag sluta för jag och brorsan och hans kompis ska baka!

Ha det gött
Amanda <3<3

Tillbaka

Nu är jag tillbaka igen. Min header håller på att fixas. Louise fixar den för mig. Hon ska oxå hjälpa mig med designen. Orkar inte skriva om vad jag gjort alla dagar. Men nu är i alla fall hockeysäsongen slut och det är tråkigt. Men tur att man fortfarande kan rida!!

Tackar
Amanda <3<3

RSS 2.0